26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Υποδοχή τίμιας κάρας στον Ι.Ν. Προφήτη Ηλία Καρπενησίου, το απόγευμα της Παρασκευής 11 Ιουνίου

Την επόμενη Παρασκευή 11 Ιουνίου 2021, ο Ιερός Ναός Προφήτη Ηλία Καρπενησίου θα υποδεχτεί την τίμια κάρα του Αγίου Ιωάννου του Ελεήμονος. Η υποδοχή θα γίνει στις 6.30 το απόγευμα, στην είσοδο του ναού, ενώ θα ακολουθήσει μέγας πανηγυρικός εσπερινός μετ’ αρτοκλασίας, χοροστατούντος του Μητροπολίτη Καρπενησίου κ.κ. Γεώργιου.

Την επόμενη ημέρα, Σάββατο 12 Ιουνίου, στις 7:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί όρθρος και αρχιερατική Θεία Λειτουργία, ενώ στις 5:00 το απόγευμα θα ακολουθήσει το μυστήριο του ιερού Ευχελαίου και στις 6:00 μ.μ. η ακολουθία του αναστάσιμου εσπερινού.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου, στις 7:00 το πρωί, θα τελεστεί όρθρος και Θεία Λειτουργία και στη συνέχεια θα γίνει η αναχώρηση της τίμιας κάρας δια την Ιερά Μονή Αγάθωνος.

Σημειώνεται, τέλος, πως τις ημέρες αυτές ο ναός θα παραμένει ανοιχτός από τις 7.00 το πρωί μέχρι τη 1.00 το μεσημέρι και από τις 5.00 το απόγευμα έως τις 9.00 το βράδυ, ενώ «θα τηρηθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα κατά της πανδημίας του κορονοϊού, ήτοι χρήση μάσκας εντός του ναού και αποστάσεις», όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της Ιεράς Μητρόπολης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ