26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

«Χορεύοντας με τις Μνήμες»- Μία παράσταση χορού στο Βασιλικό Θέατρο Θεσσαλονίκης

Στο Βασιλικό θέατρο Θεσσαλονίκης θα παρουσιαστεί σήμερα, 7/06, η παράσταση «M.A.Z.I. – Χορεύοντας με τις Μνήμες» που πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Κ.Θ.Β.Ε, για τη στήριξη του Παιδοογκολογικού Τμήματος του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ Θεσσαλονίκης.

Μια παράσταση χορού, που από τη μια θα αγγίξει τις ευαίσθητες και ίσως κρυφές πτυχές της ψυχής κι απ’ την άλλη θα εξάψει την επιθυμία να αντισταθούμε στο χρόνο με την νεότητα που όλοι κρύβουμε μέσα μας.

Στο φουαγιέ του θεάτρου θα πραγματοποιηθούν παράλληλες εκδηλώσεις, ενώ το μουσικοεικαστικό καλωσόρισμα έχει αναλάβει ο βραβευμένος 10χρονος σολίστ και συνθέτης Στέλιος Κερασίδης και θα δώσει μια guest performance -έκπληξη, στο πιάνο. Στο χώρο θα εκτίθενται οι εκπληκτικές δημιουργίες της Γεωργιάννας Νταλάρα. Ζωγραφικοί πίνακες, κοσμήματα, έργα σε πλέξι γκλας, σημειωματάρια και άλλα. Χορογράφος της παράστασης είναι ο Γιάννης Μαργαρώνης. Αφηγητής (φιλική συμμετοχή) ο Αλέξης Κωστάλας.

Ώρα προσέλευσης 20:00 . Η παράσταση χορού θα ξεκινήσει στις 21:15. Η εκδήλωση πραγματοποιείται με τη στήριξη του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας.

*Εισιτήρια: εκδοτήρια Πλατείας Αριστοτέλους, Ταμείο Βασιλικού Θεάτρου και
Ηλεκτρονικά εδώ

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ