26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Χωρίς ελικοδρόμιο η Σκόπελος λόγω κακοκαιρίας – Ζημιές στην αγροτική οδοποιία

Χωρίς ελικοδρόμιο η Σκόπελος καθώς υπέστη ζημιές από την βροχόπτωση και χρειάζεται ποσό 130.000 ευρώ για να αντικατασταθεί. Ζημιές επίσης προκλήθηκαν στην αγροτική οδοποιία κα πλημμύρισαν κάποια σπίτια και αποθήκες.

Τα σχολεία έμειναν κλειστά λόγω του μπήκε νερό στα περισσότερα από αυτά, είτε από τη σκεπή είτε από τα παράθυρα που χρειάζονται αντικατάσταση.

“Η λειτουργία του ελικοδρομίου είναι πολύ σημαντική για το νησί, ειδικά για τους χειμερινούς μήνες” τόνισε στην ΕΡΤ Βόλου ο κ. Άγγελος Ξηντάρης, υπεύθυνος Πολιτικής Προστασίας  του δήμου Σκοπέλου. Από τη βροχή καταστράφηκε ο κλωβός με το σύστημα φωτισμού με τηλεχειρισμό αλλά και ο εξωτερικός επιδαπέδιος φωτισμός. “Είναι ένα παλιό σύστημα και τώρα για να το αντικαταστήσουμε απαιτείται ποσό 130.000 ευρώ τουλάχιστον” τόνισε. Επιπλέον ανέφερε ότι η βροχή που πέφτει για 80 ώρες συνεχώς κατέστρεψε την αγροτική οδοποιία ενώ πλημμύρισαν κάποια σπίτια και αποθήκες.

Επιπλέον ανέφερε ότι τα σχολεία έκλεισαν γιατί πολλά από αυτά, τόσο σε Σκόπελο όσο και Γλώσσα, πλημμύρισαν από κενά στη στέγη ή από τα παλιά κουφώματα που όμως έχουν ενταχθεί σε προγράμματα για να αντικατασταθούν.

 

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ