30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ανοίγουν (και) τα κέντρα αισθητικής, ανακοινώθηκε επίσημα. Το σκεπτικό της απόφασης

Κανονικά θα λειτουργήσουν τελικά τις ημέρες των Χριστουγέννων τα κέντρα αισθητικής και οι υπηρεσίες περιποίησης νυχιών (μανικιούρ-πεντικιούρ), όπως ανακοινώθηκε.

Από το πρωί της Τρίτης, 15 Δεκεμβρίου 2020, τίθενται σε λειτουργία και υπηρεσίες περιποίησης νυχιών ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας, επεκτείνοντας τα μέτρα χαλάρωσης του δεύτερου lockdown και στις λοιπές υπηρεσίες κομμωτηρίων και κέντρων αισθητικής.

«Τα φαινόμενα μαύρης εργασίας και καταστρατήγησης των υγειονομικών μέτρων στο χώρο αυτό είναι δυστυχώς εκτεταμένα όπως φαίνεται και μία ματιά στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης το Σαββατοκύριακο, για αυτό είναι προτιμότερο να λειτουργούν με κανόνες και υγειονομικά πρωτόκολλα» είπε ο κ. Πέτσας και προανήγγειλε ότι οι αναλυτικές λεπτομέρειες θα περιγραφούν με δελτίο τύπου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων αργότερα σήμερα.

Υπενθυμίζεται ότι από σήμερα (14/12) το πρωί, άνοιξαν βιβλιοπωλεία, κομμωτήρια και κουρεία, με προαιρετικό ωράριο λειτουργίας 7 το πρωί με 9 το βράδυ. Με το σύστημα click away λειτουργούν τα καταστήματα λιανικής, με εμπόρους και καταναλωτές να προσπαθούν να προσαρμοστούν στα νέα, πρωτόγνωρα δεδομένα.

Ρεπορτάζ για το κλίμα στην αγορά του Καρπενησίου, θα διαβάσετε στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν την Τετάρτη 16/12/20

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ