5 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Άγραφα / Μια ξεχωριστή παρέλαση, στο κλειστό από το 1979 Δημοτικό Σχολείο Σιβίστας Ευρυτανίας (ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ)

Μια ξεχωριστή παρέλαση πραγματοποιήθηκε στη Σιβίστα του Δήμου Αγράφων Ευρυτανίας, ανήμερα της εθνικής επετείου της 28ης Οκτωβρίου. Σε ανάρτησή του, ο Γρηγόρης Παπαθανάσης, Γενικός Γραμματέας του Δήμου Αγράφων, γράφει:

«Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν στον μικρό Βασίλη και την μικρή Δήμητρα, οι οποίοι ευρισκόμενοι στο χωριό καταγωγής της μάνας τους και του παππού τους, θέλησαν ανήμερα της 28ης Οκτωβρίου να τιμήσουν τους αγώνες και τις θυσίες των Ελλήνων για την ελευθερία της πατρίδος με τον δικό τους ξεχωριστό και μοναδικό τρόπο!

Παρέλασαν, λοιπόν, μπροστά από το δημοτικό σχολείο του χωριού κρατώντας την ελληνική σημαία σφιχτά στα χέρια τους κατακλυζόμενοι και εμφορούμενοι από συναισθήματα χαράς και εθνικής υπερηφάνειας...

Αξίζουν θερμά συγχαρητήρια σε αυτά τα παιδιά για την συγκεκριμένη πράξη τους, στέλνοντας με αυτό τον τρόπο τα δικά τους μηνύματα για τον εορτασμό της Εθνικής μας Επετείου προς πάσα κατεύθυνση, όπως επίσης συγχαρητήρια αξίζουν και στους γονείς τους που τα μεγαλώνουν με σωστές αρχές και πρότυπα!!

Αυτή η πρωτοβουλία των μικρών μαθητών εκτός του ότι αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση, χαρίζει σε όλους μας μια νότα αισιοδοξίας και ελπίδας για το μέλλον της νέας γενιάς και εν γένει της πατρίδας μας!!

Αξίζει να σημειωθεί ότι το δημοτικό σχολείο Σιβίστας (Πρατοβουνίου) είναι κλειστό από το 1979».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ