26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ανοίγει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου – Εκμισθώθηκε μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς στην νέα εταιρία “Velouchi4mount”

Όπως είχαν προαναγγείλει τα Ευρυτανικά Νέα (έντυπη έκδοση), βρέθηκε, τελικά, η «χρυσή τομή» και μετά από δύο άγονους διαγωνισμούς, προέκυψε εκμισθωτής για το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου, που θα λειτουργήσει κανονικά τη χειμερινή σεζόν 2021 – 2022.

Με στόχο να μη χαθεί η φετινή χιονοδρομική σεζόν, η Περιφερειακή Ενότητα Ευρυτανίας ανέλαβε γρήγορα, μέσω της Φθιωτικής Αναπτυξιακής, τις διαδικασίες εκμίσθωσης των εγκαταστάσεων Χ.Κ. Καρπενησίου σε νέους μισθωτές, μετά και την οριστική αποχώρηση των Ευρυτάνων επιχειρηματιών που εκμεταλλεύονταν το Χιονοδρομικό τα τελευταία 15 χρόνια περίπου. Εξάλλου, η ΠΕ Ευρυτανίας στηρίζει πολλά στο Χιονοδρομικό, επενδύοντας πάνω από 5,3 εκατ. ευρώ, με την αναβάθμιση των πιστών, του σαλέ και τη δημιουργία ξενοδοχειακής υποδομής.

Τασιός: “Δεν χάθηκε ούτε μια μέρα”

Εν τέλει, μετά από δύο άγονες διαγωνιστικές διαδικασίες και αφού προήλθε τροποποίηση σε ορισμένους όρους της σύμβασης, εταιρεία από τη Λαμία θα αναλάβει τη λειτουργία του κέντρου.

Για την ευχάριστη εξέλιξη, ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, αναφέρει τα εξής:

“Σε επόμενη μέρα περνάει το Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου

Μετά από δυο άγονους διαγωνισμούς, σήμερα ολοκληρώθηκε η διαδικασία της διαπραγμάτευσης για την εύρεση αναδόχου εταιρίας για την λειτουργία του Χιονοδρομικού Κέντρου Καρπενησίου. Ανάδοχος είναι η εταιρία Velouchi4mount, αποτελούμενη από νέα παιδιά και καταξιωμένους επιχειρηματίες που θέλουν να επενδύσουν στο τόπο μας. Από την στιγμή που αφέθηκε το μίσθιο από τον προηγούμενο μισθωτή, δεν χάθηκε ούτε μια μέρα, αφενός για την εύρεση νέου μισθωτή και αφετέρου για την προετοιμασία του Χιονοδρομικού Κέντρου για την επερχόμενη χιονοδρομική περίοδο.

Για τις διαδικασίες αυτές, θα ήθελα αφενός να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου στην Φθιωτική Αναπτυξιακή που έτρεξαν τις διαδικασίες του διαγωνισμού για την εύρεση αναδόχου, και αφετέρου τους συνεργάτες μου στο Χιονοδρομικό Κέντρο Καρπενησίου που όλη αυτή την περίοδο δεν φείδονται χρόνου και εργατικότητας για την προετοιμασία του Κέντρου ενόψει Χριστουγέννων και επερχόμενης Χιονοδρομικής Περιόδου.

Καλώ όλους μας να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια. Η Περιφέρεια ήταν, είναι και θα είναι ο στυλοβάτης του Χιονοδρομικού μας Κέντρου”.

Αναλυτικό ρεπορτάζ θα διαβάσετε στα Ευρυτανικά Νέα που κυκλοφορούν την Τετάρτη 15/12/2021

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ