4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ένταση μεταξύ Χιμένεθ κιαι διαιτητή μετά τη λήξη – «Δεν υπήρχε φάουλ» (video)

ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ένταση μεταξύ Χιμένεθ κιαι διαιτητή μετά τη λήξη – «Δεν υπήρχε φάουλ» (video)

Ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν έξαλλος μετά τη λήξη του ντέρμπι της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας και ζήτησε τον λόγο από την διαιτητική ομάδα για τις αποφάσεις της και συγκεκριμνένα για το φάουλ που δόθηκε και κατέληξε στο γκολ του Μουργκ στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Με το σφύριγμα της λήξης στο ΟΑΚΑ, ο Μανόλο Χιμένεθ πλησίασε τον διαιτητή της αναμέτρησης και του έκανε έντονα παράπονα για τον καταλογισμό του φάουλ από το οποίο προήλθε το γκολ του ΠΑΟΚ στη λήξη του ματς, ενώ αργότερα στις δηλώσεις του, αφού έδωσε συγχαρητήρια στους παίκτες του για την προσπάθειά τους, άφησε αιχμές γενικά για την διαιτησία στα ματς με τον «Δικέφαλο του Βορρά».

«Με αυτήν την ομάδα δεν έχουμε τύχη με τις αποφάσεις των διαιτητών. Πιστεύω ότι στη φάση δεν υπήρχε φάουλ. Νομίζω ότι κάναμε ένα καλό παιχνίδι κατά τη διάρκεια των 93 λεπτών και στο τέλος η ποιότητα του παίκτη του ΠΑΟΚ έκανε τη διαφορά. Θα ήθελα να συγχαρώ τους ποδοσφαιριστές μου. Δώσανε τα πάντα κατά τη διάρκεια του ματς με το τον ΠΑΟΚ, για τον οποίο ο ποδοσφαιριστής τους κατάφερε να σκοράρει στο τέλος. Νομίζω ότι το κλειδί είναι στη δεύτερη κίτρινη που δεν δόθηκε στον Ζίβκοβιτς. Αν είχε δοθεί δεν θα μπορούσε να είχε σκοράρει ο Μουργκ. Το θετικό κομμάτι είναι ότι η ομάδα έπαιξε καλά. Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να συνεχίσουμε να δουλεύουμε, έτσι ώστε να πάμε καλά αν μας το επιτρέψουν οι τραυματισμοί και η κούραση».

To άρθρο ΑΕΚ – ΠΑΟΚ: Ένταση μεταξύ Χιμένεθ κιαι διαιτητή μετά τη λήξη – «Δεν υπήρχε φάουλ» (video) δημοσιεύτηκε στο NewsIT .

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ