6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Αερικό” ήταν η Μελίνα Κανά και μας παρέσυρε στον δικό της μελωδικό κόσμο… Η συναυλία του καλοκαιριού στο Καρπενήσι (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Δεν "έπεφτε καρφίτσα" στο αμφιθέατρο της Βιβλιοθήκης Καρπενησίου, με αφορμή τη συναυλία της Μελίνας Κανά

Η «συναυλία του καλοκαιριού» χαρακτηρίστηκε από πολλούς η εμφάνιση της Μελίνας Κανά το βράδυ της Τετάρτης (9/8) στο κατάμεστο Αμφιθέατρο της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Καρπενησίου, που -τελικά- αποδείχθηκε μικρό για την περίσταση.

20λεπτο βίντεο από τη συναυλία Μελ. Κανά & Αλέξ. Δάικου

Ήταν μια συναυλία που προγραμματίστηκε με πρωτοβουλία του Συλλόγου Εθελοντών κατά των Νεοπλασματικών Ασθενειών «Αγώνας Ζωής», με στόχο την οικονομική ενίσχυση του σπιτιού φιλοξενίας καρκινοπαθών που λειτουργεί στον Καρέα Αττικής. Ντόπιοι και επισκέπτες ανταποκρίθηκαν με τρόπο μαζικό και συγκινητικό στο κάλεσμα, γεμίζοντας ασφυκτικά το αμφιθέατρο. Κόπηκαν περισσότερα από 800 εισιτήρια, δείγμα της «δίψας» του κοινού για καλή μουσική.

Η εκδήλωση, η οποία αφιερώθηκε στη μνήμη της Μαριάννας Βαρδινογιάννη, όπως σημείωσε η Πρόεδρος του Αγώνα Ζωής, Ανθή Μουλιανίτη – Κοντοκώστα, είχε την υποστήριξη του ΟΠΑΣΤΕ ΠΕ Ευρυτανίας, του Δήμου Καρπενησίου και της ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ και ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των «Γιορτών Δάσους 2023».

Η Μελίνα Κανά, μετά από έναν κύκλο συνεχόμενων sold out εμφανίσεων στην Αθήνα και σε όλη την Ελλάδα, παρέα με τον Αλέξανδρο Δάικο, ανέβασε το κέφι παρά τα προβλήματα που είχε με τον λαιμό της -λόγω κρυώματος-, όπως η ίδια παραδέχθηκε. Η διάθεση του κοινού ήταν καταλυτική και συνέβαλε τα μέγιστα για να απολαύσουμε ένα μελωδικό 2ωρο σ’ έναν κόσμο μεταξωτό με απάτητα βουνά, με ξωτικά κι αερικά, με σαλαμάνδρες κι αφρισμένες μπύρες. Στις αποσκευές της στο φιλόξενο Καρπενήσι έφερε τραγούδια – σταθμούς από τις συνεργασίες της με τον Θανάση Παπακωνσταντίνου και τον Σωκράτη Μάλαμα και τα πολυτιμότερα δείγματα της δισκογραφίας της, παρέα με κλασικά κομμάτια του ελληνικού πενταγράμμου.

Τα Ευρυτανικά ΝΕΑ και το evrytanika.gr, χορηγοί επικοινωνίας της συναυλίας, σας μεταφέρουν με εικόνα και ήχο όσα έγιναν στη χθεσινοβραδινή συναυλία.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ