27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Δράσεις και πρωτοβουλίες με κοινωνικό πρόσημο από τον σύλλογο “Αγώνας Ζωής”

Στο πνεύμα των ημερών, ο σύλλογος εθελοντών κατά των νεοπλασματικών ασθενειών «Αγώνας Ζωής», προχώρησε σε μια σειρά από δράσεις προσφοράς στον συνάνθρωπο.

Τη «Νύχτα των Ευχών», ο σύλλογος διοργάνωσε χριστουγεννιάτικο μπαζάρ στην κεντρική πλατεία, με στόχο την οικονομική ενίσχυση για την κάλυψη εξόδων που απαιτεί η δομή φιλοξενίας Ευρυτάνων καρκινοπαθών, στον Καρέα Αττικής. «Σας ευχαριστούμε πολύ όλους εσάς που στηρίξατε το bazaar του Συλλόγου την Νύχτα των Ευχών και συγκεντρώθηκε ένα αρκετά μεγάλο ποσό που θα διατεθεί για τα πάγια έξοδα του σπιτιού φιλοξενίας καρκινοπαθών του Συλλόγου και για την οικονομική ενίσχυση των ευάλωτων καρκινοπαθών συμπολιτών μας! Ευχαριστούμε θερμά τους καλλιτέχνες για την πρωτοβουλία τους και την ευαισθησία τους, τους εθελοντές και όλους όσους προσέφεραν για την πραγματοποίησή του και κυρίως την καφετέρια Retro για την παραχώρηση του χώρου χωρίς την οποία δεν θα ήταν εφικτή η δράση μας! Η δύναμη της προσφοράς είναι η έκφραση της ψυχής μας και απ’ ότι αποδεικνύεται είμαστε πολύ δυνατοί. Πάμε δυνατά και για το 2024!», αναφέρει ο «Αγώνας Ζωής».

Λίγες ημέρες αργότερα, ο σύλλογος αγόρασε δώρα, τα οποία θα προσφερθούν στα παιδιά των οικογενειών που επλήγησαν από τον καρκίνο. «Για το κλείσιμο του 2023 και για ένα ελπιδοφόρο 2024, ο Σύλλογος Αγώνας Ζωής αγόρασε δώρα για να προσφέρει στα παιδιά των οικογενειών που επλήγησαν από τον καρκίνο ελπίζοντας μέσα από το χαμόγελό τους και την ψυχική τους ανάταση να δώσουμε το μήνυμα ότι η ζωή συνεχίζεται και είναι όμορφη μέσα απ’ όλες τις προκλήσεις της!», αναφέρουν οι άνθρωποι του συλλόγου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ