4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αισιοδοξία στην τοπική Νέα Δημοκρατία για νίκη και αυτοδυναμία. Κομματική συγκέντρωση στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Πολιτική εκδήλωση οργάνωσε (5/5) στα γραφεία του κόμματος στο Καρπενήσι, η τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας. Παραβρέθηκαν ο Γ.Γ. του Υπουργείου Περιβάλλοντος και υπεύθυνος για τις εκλογές στην Περιφέρεια Στ. Ελλάδας κ. Μανώλης Γραφάκος και ο υπεύθυνος για τις εκλογές στην Ευρυτανία κ. Θάνος Τσαντήλας

Η Νέα Δημοκρατία είναι σε θέση να πείσει το εκλογικό σώμα πως αποτελεί τη μοναδική αξιόπιστη λύση για τη διακυβέρνηση της χώρας την επόμενη ημέρα, τόνισαν τα στελέχη της παράταξης που έδωσαν το παρών σε εκδήλωση που διοργάνωσε η ΔΕΕΠ Ευρυτανίας της ΝΔ.

Παρέστησαν, ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Περιβάλλοντος και Ενέργειας και αρμόδιος για τις εκλογές στην Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας κ. Μανώλης Γραφάκος και ο υπεύθυνος για τις εκλογές στην Ευρυτανία κ. Θάνος Τσαντήλας, οι οποίοι, μεταξύ άλλων, ζήτησαν από τους ψηφοφόρους να εντείνουν την προσπάθεια μέχρι τις κάλπες ώστε η ΝΔ να αναδειχθεί ξανά κυβέρνηση και να της δοθεί η ευκαιρία να συνεχίσει την υλοποίηση του προγράμματός της· εκφράστηκε η αισιοδοξία για αυτοδυναμία στις δεύτερες εκλογές.

«Κάνουμε μια τελική συζήτηση με τους φίλους και τα στελέχη της ΝΔ στο Καρπενήσι. Όλες οι ενδείξεις είναι ότι οι πολίτες πηγαίνοντας προς τις κάλπες αντιλαμβάνονται τη διαφορά των δυο προτάσεων πολιτικής (σ.σ. Νέα Δημοκρατίας και ΣΥΡΙΖΑ)», δήλωσε στην εφημερίδα ο κ. Γραφάκος, που το πρωί της ίδιας ημέρας ξεναγήθηκε στις νέες, σύγχρονες εγκαταστάσεις του Βιολογικού Καθαρισμού του Δήμου Καρπενησίου, στο Κεφαλόβρυσο.

«Από τη μια έχουμε», σημείωσε, «μια ξεκάθαρη θέση από τη ΝΔ του Κυριάκου Μητσοτάκη για συνέχιση της δουλειάς που έχει τα τελευταία 4 χρόνια, δουλειά η οποία έχει θετικό αντίκτυπο σε όλους τους τομείς. Και από την άλλη ουσιαστικά έχουμε μία πρόταση χάους, μία πρόταση αγνώστου Χ, που θα γυρίσει πίσω τη χώρα και θα βάλει την Ελλάδα σε μια περίοδο αβεβαιότητας». «Είμαστε πολύ αισιόδοξοι», κατέληξε ο Γ.Γ. του ΥΠΕΝ, «ότι οι εκλογές της 21ης Μαΐου θα είναι η αφετηρία ούτως ώστε στην επόμενη εκλογική αναμέτρηση η ΝΔ να πετύχει αυτοδυναμία, όχι επειδή την έχει ανάγκη η ίδια, επειδή την έχει ανάγκη ο τόπος. Ο τόπος έχει ανάγκη σταθερή κυβέρνηση την επόμενη τετραετία προκειμένου να φέρει επενδύσεις και να πάει την ανάπτυξη ακόμα πιο ψηλά από ό,τι σήμερα».

Στο πάνελ της εκδήλωσης κάθισαν και πήραν τον λόγο, ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Ευρυτανίας, Γιάννης Οικονομίδης, ο αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός, ο δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, οι υποψήφιες βουλευτές, Τζίνα Οικονόμου και Μαρία Παπαϊωάννου, ενώ αναγνώστηκε χαιρετισμός του βουλευτή Ευρυτανίας και εκ νέου υποψήφιου, Κων/νου Κοντογεώργου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ