2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ακόμα ψάχνεις το τέλειο δώρο για το Πασχαλινό τραπέζι;

Με απλούς μαθηματικούς υπολογισμούς και ανοίγοντας οποιαδήποτε αναλογική ή ψηφιακή ατζέντα, διαπιστώνει κανείς ότι η Κυριακή του Πάσχα και όλες οι συγγενείς γιορτινές μέρες, πλησιάζουν ταχύτατα. Το ερώτημα “τι δώρο να χαρίσω στους οικοδεσπότες μου;” επαναλαμβάνεται ετησίως. Ευτυχώς για σένα, η ομάδα του evrytanika.gr έψαξε και συγκέντρωσε τις τρεις τοπ προτάσεις που θα κερδίσουν τις εντυπώσεις!

Ποτό

Πρόκειται κατά κάποιον τρόπο για ένα άτυπο κώδικα επικοινωνίας μεταξύ των ενήλικων επισκέψεων. Ειδικά όταν πρόκειται για προσκλήσεις σε φαγητό και δη εορταστικές.
Ακόμα και με μια γρήγορη ματιά στα δώρα για Πάσχα από το Wine outlet θα βρεθείς ανάμεσα σε αμέτρητες επιλογές κρασιών που θα συνοδέψουν το γεύμα σου, ή οποιουδήποτε άλλου οινοπνευματώδους ποτού. Κάνε το σκονάκι σου σημειώνοντας τις χαρακτηριστικές πληροφορίες που θα συγκεντρώσεις, και αποφάσισε από την άνεση του σπιτιού σου!

Στην περίπτωση που θεωρείς τον εαυτό σου απαιτητικό αγοραστή, και θέλεις να διεξάγεις εκτεταμένη έρευνα αγοράς πριν την τελική σου απόφαση μπορείς να περιηγηθείς ανάμεσα στα εκλεπτυσμένα καλάθια δώρου για το Πάσχα από την Cava Canava online ή κάνοντας βόλτα στην κάβα της γειτονιάς σου. Και μην ξεχνάς ότι μπορείς να τροποποιήσεις κάποιο υπάρχον καλάθι, ή να δημιουργήσεις το δικό σου  να δημιουργήσεις το δικό σου special! 

Γλυκό 

Ακόμη και αν έχουμε συνδέσει τα γλυκά περισσότερο με τα Χριστούγεννα αντί για το Πάσχα, πάντα ελπίζουμε ότι κάποιος θα συνεισφέρει με αυτό τον τρόπο, και θα μας προσφέρει το απολαυστικότερο κλείσιμο. Ένα τσουρέκι (ακόμη) σίγουρα δε θα περισσέψει, όμως ο  ανοιξιάτικος καιρός δημιουργεί την τέλεια συνθήκη για κάθε είδους σιροπιαστό έδεσμα, ενώ αν είστε πιο τολμηροί, σίγουρα κανείς δε θα μείνει παραπονεμένος με λίγο φρέσκο και δροσερό παγωτό.

Χειροποίητα προϊόντα

Τον τελευταίο καιρό παρατηρείται μεγάλη στροφή του νεανικού γκρουπ στις χειροτεχνίες, και την παραγωγή διακοσμητικών και καλλυντικών από φυσικές πρώτες ύλες, αλλά και πολύ συχνότερη συγκέντρωσή τους σε μπαζάρ κατά τη διάρκεια του σαββατοκύριακου.
Παρόλο που τα πρωτότυπα κοσμήματα και αξεσουάρ εξακολουθούν να βρίσκονται στην πρώτη θέση, αρκετά αισθητή κάνουν την παρουσία τους τα αρωματικά κεριά σόγιας και παρεμφερή αρωματικά προϊόντα χώρου, χρωματιστά και φυτικά σαπούνια, ιδιαίτερα prints και στο επίκεντρο όλων  μοναδικές κεραμικές δημιουργίες.

BONUS: Παιχνίδι

Εάν οι οικοδεσπότες σου είναι ταυτόχρονα και γονείς, θα σε συμβουλεύαμε να μην
παραλείψεις να το λάβεις υπόψη σου. Σίγουρα δεν χρειάζεται να ξεφύγεις από τον προϋπολογισμό σου, όσο μικρότερη είναι όμως η ηλικία του παιδιού, τόσο πιο απαραίτητη κρίνεται αυτή σου η κίνηση! Κατέφυγε σε μια απλή και σίγουρη λύση, όπως κάποιο παιχνίδι.
Εάν πάλι πρόκειται αποκλειστικά για τραπέζι ενηλίκων, μπορείς να τους εκπλήξεις όλους, φέρνοντας ένα επιτραπέζιο παιχνίδι. Έτσι, θα δώσεις ταυτόχρονα την ευκαιρία για μια εναλλακτική συνέχεια μετά το φαγητό ή και άλλες απογευματινές συναντήσεις με την παρέα.

Εάν θέλεις να εξασφαλίσεις στον εαυτό σου αλλά και τους συνδαιτυμόνες σου το απόλυτα αξέχαστο Πασχαλινό τραπέζι, μπορείς να έρθεις σε συμφωνία μαζί τους και να αναλάβει ο καθένας κάτι από τα παραπάνω. Έτσι, κανείς δε θα μείνει δυσαρεστημένος, και θα έχετε ευχαριστήσει στο έπακρον όποιον επιμελήθηκε το μενού της ημέρας!

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ