2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Αλ. Τσίπρας: Δύο μόνον σχέδια διακυβέρνησης κρίνονται στις εκλογές

Στη Β εκλογική περιφέρεια Θεσσαλονίκης αλλά και στην Πιερία περιοδεύει σήμερα ο Αλέξης Τσίπρας. Στην Κατερίνη πριν από λίγο ολοκλήρωσε την ομιλία του προς τους συγκεντρωμένους πολίτες όπου τόνισε ότι σε αυτές τις εκλογές της 25ης Ιουνίου υπάρχουν δύο σχέδια που κρίνονται στην κάλπη, αυτό του Κυριάκου Μητσοτάκη και της Νέας Δημοκρατίας, που σημαίνει ακρίβεια, αισχροκέρδεια, εξυπηρέτηση ιδιωτικών συμφερόντων και ιδιωτικοποίηση παντού. Υπάρχει όμως και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ που θέλει μία δίκαιη κοινωνία και ευημερία για όλους, εννοώντας ότι θέλει ευημερία όχι μόνο για τους προνομιούχους αλλά τα αυτονόητα για όλους, όπως η Δημόσια παιδεία και η δημόσια υγεία.

Ο Αλέξης Τσίπρας επισήμανε ότι εκτός αυτών των δύο σχεδίων δεν υπάρχουν άλλα εναλλακτικά καθώς το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας, στο οποίο και επιτέθηκε, ενδιαφέρεται μόνο πως θα αυξήσει το δικό του το χωράφι. Από την άλλη το ΚΙΝΑΛ το μόνο που θέλει είναι να γίνει χαλίφης στη θέση του χαλίφι, ακόμη και να συγκυβερνήσει με τη Νέα Δημοκρατία σε περίπτωση που δεν ήταν ο Κυριάκος Μητσοτάκης αρχηγός.
Ο Αλέξης Τσίπρας το πρωί ξεκίνησε την περιοδεία του από το 1ο Γυμνάσιο Λαγκαδά, το οποίο εδώ και δύο χρόνια στεγάζεται σε containers και χρειάστηκε οι μαθητές να κάνουν κατάληψη προκειμένου να έχουν τουαλέτες. Ο κ. Τσίπρας κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο της ποντιακής γενοκτονίας ενώ το απόγευμα θα έχει συναντήσεις με αγρότες στα Κύμινα και θα μιλήσει στην κεντρική αγορά της Σίνδου. Επίσης θα καταθέσει στεφάνι και στο μνημείο του Άλκη Καμπανού στη Χαριλάου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ