7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

(ΒΙΝΤΕΟ) Φωτιά σε κουζινάκι ηλικιωμένης στο Καρπενήσι, αποφεύχθηκαν τα χειρότερα – Επέμβαση της Πυροσβεστικής

Φωτιά ξέσπασε το πρωί της Τετάρτης (29/9) σε κουζίνα οικίας στο Καρπενήσι, με αποτέλεσμα να χρειαστεί η επέμβαση της πυροσβεστικής.

Ήταν γύρω στις 12:00 όταν η 90χρονη ιδιοκτήτρια του σπιτιού επιχείρησε να μαγειρέψει με τη χρήση πετρογκάζ, όμως, υπό συνθήκες που θα διερευνηθούν, προκλήθηκε πυρκαγιά στον χώρο της κουζίνας.

Γείτονες που αντιλήφθηκαν τον καπνό έσπευσαν για βοήθεια και κατάφεραν να θέσουν υπό έλεγχο τη φωτιά. Η ηλικιωμένη τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά, ενώ στο σημείο κατέφθασαν και δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καρπενησίου, που απομάκρυναν από το δωμάτιο όσα πρόλαβαν να κάψουν οι φλόγες (πλαστικά κουφώματα κ.α.).

«Γλιτω΄σαμε τα χειρότερα, καθώς στον ίδιο χώρο υπήρχαν πολλά γκαζάκια, που ανά πάσα στιγμή θα μπορούσαν, λόγω της υψηλής θερμότητας, να ανατιναχθούν», λέει στα Ευρυτανικά Νέα ένας από τους ανθρώπους που συνέδραμαν στο συμβάν.

Στο σημείο βρέθηκε και περιπολικό της αστυνομίας αλλά και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, δίχως τελικά η 90χρονη να μεταφερθεί στο νοσοκομείο, ενώ προληπτικά κλήθηκε και συνεργείο της ΔΕΗ.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα αναλάβει να εξετάσει η διαδικασία της προανάκρισης από το αρμόδιο τμήμα της Π.Υ. Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ