27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Γιορτές Δάσους / Γνήσιο λαϊκο-ρεμπέτικο γλέντι με τον Μπάμπη Τσέρτο στην κατάμεστη πλατεία του Προυσού Ευρυτανίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κυριακή βράδυ με ρεμπέτικα στον Προυσό

Ο Μπάμπης Τσέρτος, εκ των σημαντικότερων εκπροσώπων του ρεμπέτικου τραγουδιού, εμφανίστηκε το βράδυ της Κυριακής (20/8) στη γεμάτη από κόσμο πλατεία του Προυσού Ευρυτανίας. Η μουσική βραδιά, που ταξίδεψε το κοινό -ανθρώπους κάθε ηλικίας, ντόπιους και επισκέπτες του Αυγούστου- σε όλο το φάσμα της ελληνικής μουσικής, ήταν ενταγμένη στο πρόγραμμα των «Γιορτών Δάσους 2023».

6λεπτο βίντεο από τον Προυσό

Ο Μπάμπης Τσέρτος, που διατηρεί στενές σχέσεις με την Ευρυτανία, καθώς η σύζυγός του κατάγεται από το Λημέρι του Δήμου Αγράφων, παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο με τα ωραιότερα τραγούδια του λαϊκού ρεπερτορίου. Με «κορμό» το ρεμπέτικο, με παραδοσιακά, σμυρναίικα, ρετρό, έντεχνα λαϊκά αλλά και νεότερα τραγούδια, ανέβασε το κέφι και γρήγορα έγιναν όλοι μια παρέα, σιγοτραγουδώντας μαζί με την κομπανία κομμάτια αγαπημένα και διαχρονικά· στον δρόμο στήθηκαν χοροί κυκλωτικοί.

Προλόγισε τον Μπάμπη Τσέρτο η Μαρία Ζαχαροπούλου, Γ.Γ του Συλλόγου Απανταχού Προυσιωτών «Παναγία η Προυσιώτισσα», ενώ χαιρετισμό απηύθυναν, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, ο Πρόεδρος της Τ.Κ. Προυσού, Κώστας Σταυρόπουλος και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Απανταχού Προυσιωτών, Κώστας Δημόπουλος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ