26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δίμηνη παράταση στην Κοινωφελή Εργασία. Ευχαριστήριο Σουλιώτη στον υπουργό Κ. Χατζηδάκη

Τη δίμηνη παράταση του προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας (4/2020) για 36.500 εργαζόμενους, ανακοίνωσε κατά την πρόσφατη συνάντηση με την ΚΕΔΕ ο υπουργός Εργασίας, κ. Κωστής Χατζηδάκης.

Όπως αναφέρει σχετικό δελτίο Τύπου της ΚΕΔΕ:

«Ο Υπουργός ανακοίνωσε καταρχήν τη δίμηνη παράταση του προγράμματος, ενώ στο ίδιο πλαίσιο συζητήθηκε και το αίτημα της ΚΕΔΕ να υπάρξουν νέα αντίστοιχα προγράμματα, τα οποία θα προκηρυχθούν το συντομότερο δυνατόν, ώστε μέσω αυτών να καλυφθούν οι ανάγκες των Δήμων με πρόσθετο προσωπικό, προκειμένου να διασφαλισθεί η εύρυθμη λειτουργία τους την επόμενη περίοδο. Ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύθηκε ότι θα αξιολογηθεί άμεσα από το Υπουργείο και τα αρμόδια ευρωπαϊκά όργανα το αίτημα αυτό και πολύ σύντομα, θα ληφθεί απόφαση για την οποία θα ενημερωθεί η ΚΕΔΕ».

Ευχαριστώ” από Σουλιώτη

Ο Δήμαρχος Καρπενησίου και Πρόεδρος της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας, κ. Νίκος Σουλιώτης, εκφράζει θερμές ευχαριστίες προς τον Υπουργό Εργασίας κ. Κωστή Χατζηδάκη «…που ανταποκρίθηκε στο αίτημα της ΠΕΔ Στερεάς Ελλάδας και της Κεντρικής Ένωσης Δήμων Ελλάδας και έδωσε παράταση δύο μηνών στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας», σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση.

«Με τη δίμηνη παράταση των εργαζομένων στο Πρόγραμμα Κοινωφελούς Εργασίας», τονίζεται, «μάς δίνεται η δυνατότητα με χαμηλό κόστος να κάνουμε σημαντικά έργα και παρεμβάσεις για τη βελτίωση της καθημερινότητας των δημοτών. Επίσης, είναι σημαντικό ότι αυτό το δίμηνο είναι ένας σημαντικός και παραγωγικός χρόνος λόγω και της εποχής (Μάιος – Ιούνιος)».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ