27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Δείτε ζωντανά τη διπλή συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς – Τα θέματα που θα συζητηθούν

Οι ανεξαρτητοποιήσεις Περιφερειακών Συμβούλων από την «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση – Απόστολος Γκλέτσος» και συγκεκριμένα των Χρήστου Δούρου, Βασίλη Σιαλμά και Γιώργου Πατσιούρα, θα απασχολήσουν τη σημερινή ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς, καθώς χρειάζεται να καλυφθεί η κενή θέση τακτικού μέλους  στην Οικονομική Επιτροπή.

Θέμα 1ο: Εκλογή τακτικού μέλους (και έως δύο αναπληρωματικών) για την κάλυψη της κενής θέσης τακτικού μέλους της Περιφερειακής Παράταξης «Ενωτική Περιφερειακή Κίνηση-Απόστολος Γκλέτσος» στην Οικονομική Επιτροπή, σύμφωνα με το άρθρο 175 του Ν.3852/2010, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει.

Η ειδική συνεδρίαση, σύμφωνα με την πρόσκληση του προέδρου του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Ηλία Σανίδα, θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Λαμίας, στην οδ. Λεωνίδου 9-11, στις 10:00 το πρωί της Πέμπτης 3 Μαρτίου, και θα ακολουθήσει στις 11:00πμ η τακτική συνεδρίαση με επτά (7) θέματα στην ημερήσια διάταξη.

Οι συνεδριάσεις μεταδίδονται ζωντανά από το κανάλι της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας στο YouTube

ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ

Τα θέματα της σημερινής τακτικής συνεδρίασης του Π.Σ. Στ. Ελλάδας είναι τα εξής:

Θέμα 1ο: Επικύρωση πρακτικών της 1ης ειδικής συνεδρίασης της 09.01.2022 και της 2ης τακτικής συνεδρίασης της 09.01.2022 του Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας.

Εισηγητής:  κ. Ηλίας Σανίδας, Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Στερεάς Ελλάδας

Θέμα 2ο: Πρόταση τροποποίησης πίνακα υποέργων στο έργο της ΣΑΕΠ 066 με ΚΕ 2013ΕΠ06600002 του Π.Δ Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έτους 2022.

Εισηγητής:  κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Θέμα 3ο: Πρόταση τροποποίησης πίνακα υποέργων στο έργο της ΣΑΕΠ 066 με ΚΕ 2018ΕΠ06600017 του Π.Δ Ε. της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας, έτους 2022.

Εισηγητής:  κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Θέμα 4ο: 2η τροποποίηση προϋπολογισμού οικονομικού έτους 2022, της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας.

Εισηγητής:  κ. Αριστείδης Τασιός, Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας.

Θέμα 5ο: Αντικατάσταση Προέδρου Περιφερειακής Επιτροπής Ισότητας των Φύλων Στερεάς Ελλάδας

Εισηγητής:  κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας.

Θέμα 6ο: Έγκριση 2ης Τροποποίησης Τεχνικού Προγράμματος Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας έτους 2022

Εισηγητής:  κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Θέμα 7ο: Γνώμη περί ανάκλησης τμήματος της απαλλοτρίωσης στην Εθνική οδό από Α/Κ εισόδου Λαμίας έως τον Ι/Κ Σανατορίου (ενωτικής της ΝΕΟ 1 με την ΠΕΟ 3) που παρακάμπτει τη Λαμία

Εισηγητής:  κ. Φάνης Σπανός, Περιφερειάρχης Στερεάς Ελλάδας

Σύμφωνα με τα όσα προβλέπονται λόγω covid-19, οι συμμετέχοντες διά ζώσης θα πρέπει να είναι πλήρως εμβολιασμένοι ή να έχουν νοσήσει το τελευταίο τρίμηνο, ενώ υπάρχει η δυνατότητα απομακρυσμένης σύνδεσης μέσω τηλεδιάσκεψης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ