28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Η Ροδοθέα Καρφή συνεχίζει στη θέση της Προέδρου της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας. Το νέο Δ.Σ. του συνδικαλιστικού οργάνου των καθηγητών

Συγκροτήθηκε σε Σώμα το Δ.Σ. της τοπικής ΕΛΜΕ

από την έντυπη έκδοση

Την Τετάρτη 13 Δεκεμβρίου 2023, πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ Ευρυτανίας, κατά την οποία συγκροτήθηκε σε Σώμα το νέο διοικητικό συμβούλιο με βάση τα αποτελέσματα των πρόσφατων (6/12) εκλογών.

Όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα, σε σύνολο 104 εγγεγραμμένων εκπαιδευτικών, είχαν ψηφίσει 84 (έγκυρα: 79, λευκά-άκυρα: 5), με τη συμμετοχή να διαμορφώνεται στο 81%. Ο συνδυασμός «Ανεξάρτητοι Εκπαιδευτικοί» έλαβε 64 ψήφους (ποσοστό 81%) και καταλαμβάνει έξι (6) έδρες στο νέο Δ.Σ., ενώ η «Παρέμβαση Εκπαιδευτικών ν. Ευρυτανίας» πήρε 12 ψήφους (ποσοστό 15%) και θα έχει μία (1) έδρα.

Πρώτη στη σταυροδοσία ήταν η νυν πρόεδρος, Καρφή Ροδοθέα, η οποία και ανανέωσε τη θητεία της μετά τη συγκρότηση σε Σώμα. Η σύνθεση του νέου Δ.Σ., με θητεία ενός έτους, έχει ως εξής: Πρόεδρος: Θέα Καρφή, Αντιπρόεδρος: Βασιλική Σιούτα, Γραμματέας: Τσακανίκα Μαργαρίτα, Ταμίας: Θανάσης Πολίτης, Οργανωτικός Γραμματέας: Μαρία Γώγου, Μέλη: Μαστροκώστας Κώστας, Λυκοτραφίτης Στέλιος.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ