2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Θετικά μηνύματα για τη Σάμο από την έκθεση τουρισμού στις Βρυξέλλες

Σε περίπτερο του ΕΟΤ φιλοξενήθηκαν οι δύο Δήμοι Ανατολικής και Δυτικής Σάμου οι οποίοι συμμετείχαν από κοινού στη διεθνή έκθεση τουρισμού “SALON DES VACANCES,” που πραγματοποιήθηκε από τις 24 Απριλίου έως τις 27 Μαρτίου στις Βρυξέλλες.

Τον Δήμο Ανατολικής Σάμου εκπροσώπησε η Αντιδήμαρχος  Δέσποινα Κάιλα, η εντεταλμένη δημοτική σύμβουλος σε θέματα τουρισμού  Τσερέ-Πυργιώτου Ζωή, ο Αντιπρόεδρος Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτριος Έλληνας, η επιχειρηματίας Judith Perros ενώ τον Δήμο Δυτικής Σάμου η Γενική Γραμματέας Ιωάννα Πατρώνη.

Οι εκπρόσωποι των Δήμων δήλωσαν ικανοποιημένοι από την παρουσία της Σάμου και το ενδιαφέρον των ξένων πρακτόρων ήταν μεγάλο. Δήλωσαν ότι είχαν προετοιμαστεί γι’ αυτή την παρουσία της Σάμου, στο διεθνές κοινό, έτσι ώστε να προβάλλουν το τουριστικό προϊόν, αναβαθμισμένο και προσαρμοσμένο στα νέα δεδομένα.

Υπήρξε παρουσίαση τοπικών προϊόντων όπως κρασιού προσφορά του ΕΟΣ Σάμου και εδεσμάτων ντόπιων παραγωγών.

Θετικά ήταν τα μηνύματα όσον αφορά τις πτήσεις charter από Βέλγιο για Σάμο, καθώς η εταιρεία Corendon έχει προγραμματίσει πτήσεις από 6-5 έως 30-9-2022 κάθε  Παρασκευή και η εταιρεία TUI έχει προγραμματίσει από 28-4 έως 22-9-2022 κάθε Πέμπτη. Ειδικά Ιούλιο, Αύγουστο και Σεπτέμβριο η εταιρεία ΤUI προγραμματίζει και δεύτερη πτήση κάθε Δευτέρα.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ