2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ιωάννινα: Αριστερή Παρέμβαση – Μπαίνει τιμοκατάλογος στο αγαθό της Υγείας;

Ενάντια στην κυβερνητική ρύθμιση, για τα απογευματινά ιατρεία αναφέρεται με ανακοίνωση της η παράταξη «Αριστερή Παρέμβαση».   Όπως αναφέρει “Σήμερα μπαίνει το πρώτο απογευματινό επί πληρωμή χειρουργείο στο Νοσοκομείο “Χατζηκώστα”. Είναι πια φανερό, ακόμα και στους πιο εύπιστους, ότι τα απογευματινά χειρουργεία, δεν γίνονται για να μειωθεί η λίστα αναμονής, αλλά με τον τρόπο αυτόν η κυβέρνηση και οι σύμμαχοί της:

Οδηγούν σε πλήρη ιδιωτικοποίηση του Δημόσιου χαρακτήρα του ΕΣΥ. Η υγεία από κοινωνικό αγαθό που έπρεπε να είναι, γίνεται ένα πανάκριβο εμπόρευμα.

Δημιουργούν σοβαρές επιπτώσεις στην οικονομική κατάσταση των ασθενών, αν δεν πληρώσεις ξανά και ξανά, δεν θα έχεις Υγεία και περίθαλψη.

Αποδομούν τα δημόσια νοσοκομεία, αλλάζουν στο χειρότερο τις εργασιακές σχέσεις, δημιουργούν υγειονομικούς δύο ταχυτήτων.

Απευθύνει παράλληλα κάλεσμα σε όλους τους εργαζόμενους του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα μαζί με τους υγειονομικούς να διατρανώσουν την αντίθεσή τους στην πλήρη ιδιωτικοποίηση του ΕΣΥ και μαζί με το σωματείο εργαζομένων του “Χατζηκώστα” να συμμετέχουν στη συγκέντρωση, που θα γίνει στη μία το μεσημέρι, στο προαύλιο του νοσοκομείου.

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ