4 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Για 4η χρονιά πραγματοποιήθηκε η Ποδηλατοδρομία Ευαισθητοποίησης για τα ΑμεΑ – Με έντονους συμβολισμούς και μηνύματα

από την έντυπη έκδοση

Το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου, ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Ευρυτανίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου, συνδιοργάνωσαν την ετήσια Ποδηλατοδρομία Ευαισθητοποίησης για τα ΑμεΑ.

Σε θεσμό έχει εξελιχθεί για το Καρπενήσι η Ποδηλατοδρομία Ευαισθητοποίησης για τα Άτομα με Αναπηρία, που φέτος πραγματοποιήθηκε το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου (9/9). Πρόκειται για συμβολική δράση που αποσκοπεί στο να αναδειχθούν τα θέματα της αναπηρίας και της προσβασιμότητας των ατόμων με κινητικά προβλήματα, μια ευκαιρία για την τοπική κοινωνία να συνειδητοποιήσει τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν καθημερινά.

Λίγο μετά τις 18:00, από τον κόμβο της ανατολικής εισόδου, στη θέση «Ρίζωμα», εκκίνησαν δεκάδες ποδηλάτες/τισσες όλων των ηλικιών, που έφθασαν λίγο αργότερα στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, όπου ακολούθησε μια όμορφη γιορτή για τα παιδιά, με άφθονο παιχνίδι, κατασκευές, face painting, χορό, τραγούδι κ.α.

«Για μια ακόμη φορά το Καρπενήσι απέδειξε ότι έχει αλληλέγγυους πολίτες», σημειώνει, με αφορμή την εκδήλωση, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων, Κηδεμόνων ΑμεΑ Ευρυτανίας.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ