2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Εκδήλωση – φόρος τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη. Mουσικοθεατρική παράσταση στο Συνεδριακό Κέντρο

από την έντυπη έκδοση

Με αφορμή τον θάνατο του Μίκη Θεοδωράκη (1925-2021), ο Δήμος Καρπενησίου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Καρπενησίου, σε συνεργασία με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα του Δήμου, σχεδιάζουν να παρουσιάσουν μουσικοθεατρική παράσταση αφιερωμένη στη ζωή του μεγάλου μουσικοσυνθέτη. Θα γίνει το Σάββατο 26 Μαρτίου 2022, στο Συνεδριακό Κέντρο και θα είναι μια παρουσίαση της ζωής και της τεράστιας πολιτιστικής προσφοράς του Θεοδωράκη.

Ήδη οι πρόβες έχουν ξεκινήσει, με τους αρμόδιους εμπλεκόμενους φορείς να δηλώνουν βέβαιοι ότι το κοινό θα απολαύσει μια παράσταση υψηλού επιπέδου.

Το θέμα ήλθε προς έγκριση στην πρόσφατη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καρπενησίου. Πιο ειδικά, το Δ.Σ. συνήλθε στις 6 το απόγευμα της Τετάρτης, 16 Φεβρουαρίου (διά ζώσης αλλά και με τηλεδιάσκεψη) και το 8ο θέμα, με εισηγήτρια την αντιδήμαρχο κα Σοφία Ζαλοκώστα, είχε τίτλο: «Συνδιοργάνωση του Δήμου Καρπενησίου με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου μουσικοθεατρικής παράστασης αφιερωμένη στη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη».

«Εισηγούμαστε: Την έγκριση της συνδιοργάνωσης μουσικοθεατρικής παράστασης αφιερωμένη στη ζωή του Μίκη Θεοδωράκη από τον Δήμο Καρπενησίου και τον Πολιτιστικό Σύλλογο Καρπενησίου που θα πραγματοποιηθεί την 26η Μαρτίου 2022 στο Συνεδριακό Κέντρο», ανέφερε η εισηγήτρια αντιδήμαρχος.

Η εκδήλωση θα κοστίσει 4.700 ευρώ και η εξειδίκευση της πίστωσης για το ποσό θα γίνει από την οικονομική επιτροπή Δήμου Καρπενησίου σύμφωνα με αρ.14 του Ν.4625/2019 σε βάρος του Κ.Α.Ε 6442.029 «Συνδιοργανώσεις Δήμου Καρπενησίου» του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2022.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ