26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Σε εξέλιξη η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του δήμου – Η διαδικασία

Ξεκίνησε τη Δευτέρα 31 Μαΐου 2021 η υποβολή αιτήσεων για ένταξη στο Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Καρπενησίου (β’ εξάμηνο). Οι ενδιαφερόμενοι, θα πρέπει μέχρι και τις 11 Ιουνίου 2021 να προσέρχονται στον χώρο του Κοινωνικού Παντοπωλείου (περιοχή Α’ Εργατικών Κατοικιών, άνωθεν Πυροσβεστικής), από 9:00 το πρωί έως τη 13:00 το μεσημέρι και να καταθέτουν τις αιτήσεις τους.

Πέραν της αίτησης ενδιαφέροντος, οι υποψήφιοι θα πρέπει να προσκομίσουν φωτοτυπία Αστυνομικής Ταυτότητας, λογαριασμό ΔΕΚΟ, Εκκαθαριστικό Εφορίας ή Υπεύθυνη Δήλωση περί μη υποχρεωτικής υποβολής φορολογικής δήλωσης, έντυπο Ε9 και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (δύναται να ζητηθεί και αυτεπάγγελτα).

Οι υποψήφιοι μπορούν ακόμη να υποβάλλουν -εφόσον υπάρχουν- κάρτα ανεργίας, γνωμάτευση αναπηρίας (ΚΕΠΑ) ή Πρωτοβάθμιας Επιτροπής για ποσοστό αναπηρίας, συμβόλαιο ενοικιοστασίου, καθώς και οποιοδήποτε δικαιολογητικό κριθεί ότι ενισχύει τη διαδικασία διαμόρφωσης ολοκληρωμένης άποψης για τη δομή της οικογένειας και τις συνθήκες διαβίωσής της (οφειλές στεγαστικών δανείων, βεβαιώσεις σπουδών τέκνων, κ.α.).

Επίσης, λαμβάνονται υπόψη τα κοινωνικά κριτήρια του εκάστοτε αιτούντα. Ως ενδεικτικός προσδιορισμός εισοδήματος αναφέρονται οι 4.512 ευρώ για μονοπρόσωπο νοικοκυριό και οι 9.475 ευρώ για νοικοκυριό με δύο (2) ενήλικες και δύο (2) παιδιά κάτω των 18 ετών.

Για περαιτέρω πληροφορίες, το κοινό μπορεί να απευθύνεται στο Τμήμα Κοινωνικής Πολιτικής και στο τηλέφωνο 22373-52222 (Κωνσταντίνος Κωστόπουλος) και στο Κοινωνικό Παντοπωλείο, στο τηλέφωνο 22370-23235 (Θεοδώρα Βαρέλη).

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ