26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

(ΒΙΝΤΕΟ) Συγκινητική η ανταπόκριση των Καρπενησιωτών για την Ουκρανία. Ολοκληρώθηκε η συγκέντρωση ειδών στο Κοινωνικό Παντοπωλείο

Ασφυκτικά γεμάτος από χαρτόκουτα είναι ο χώρος του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Καρπενησίου. Πρόκειται για την ανθρωπιστική βοήθεια που προσέφεραν προς τον δοκιμαζόμενο λαό της Ουκρανίας κάτοικοι και σύλλογοι του Καρπενησίου, που ανταποκρίθηκαν με προθυμία στο κάλεσμα που είχε απευθύνει ο Δήμος Καρπενησίου σε συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό – Παράρτημα Καρπενησίου.

Βίντεο και δηλώσεις από τη δράση αλληλεγγύης για την Ουκρανία

Η δράση αλληλεγγύης είχε ξεκινήσει πριν δύο εβδομάδες (10/3) και ολοκληρώθηκε σήμερα, Πέμπτη 24 Μαρτίου. Συγκεντρώθηκαν, ενδεικτικά, τρόφιμα (σκόνη γάλατος για παιδιά, κονσέρβες, ζυμαρικά, όσπρια, γάλα εβαπορέ, ζάχαρη, μπισκότα, λάδι, κ.α.), κλινοσκεπάσματα, κουβέρτες κ.α. Σημαντική ήταν, επίσης, η βοήθεια που προσέφεραν σε φαρμακευτικό υλικό, το Γενικό Νοσοκομείο Καρπενησίου και ο Ιατρικός Σύλλογος Ευρυτανίας, ενώ συνέδραμαν και σχολεία της πόλης. Στον ίδιο χώρο συγκεντρώθηκε και η βοήθεια από τον Δήμο Μακρακώμης.

Ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση των απλών πολιτών δήλωσαν στην κάμερα των Ευρυτανικών Νέων, ο Δήμαρχος Καρπενησίου κ. Νίκος Σουλιώτης, ο εκπρόσωπος του ΕΕΣ-Παράστημα Καρπενησίου κ. Κώστας Λάππας, ο Διοικητής ΓΝΚ κ. Δημήτρης Καρατσίκης και η Πρόεδρος του ΙΣΕ, κα Νεκταρία Χαλκιά.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ