5 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καρπενήσι / Το προσεχές Σάββατο (9/9) η 4η Ποδηλατοδρομία Ευαισθητοποίησης για τα ΑμεΑ – Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων

Ο Δήμος Καρπενησίου και ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Ευρυτανίας, συνδιοργανώνουν την 4η Ποδηλατοδρομία Ευαισθητοποίησης για τα ΑμεΑ.

Το προσεχές Σάββατο, 9 Σεπτεμβρίου 2023, ο Σύλλογος Γονέων Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρίες Ευρυτανίας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καρπενησίου, διοργανώνουν την ποδηλατοδρομία που έχει εξελιχθεί σε θεσμό, με στόχο την ευαισθητοποίηση γύρω από τα ΑμεΑ.

Η έναρξη της ποδηλατοδρομίας θα γίνει στις 6.00 το απόγευμα από τον κόμβο στη θέση «Ρίζωμα» και ο τερματισμός στο Πάρκο Αποδήμων Ευρυτάνων, όπου θα ακολουθήσει παιχνίδι, μουσική, χορός, απονομή μεταλλίων, γλυκίσματα κ.α. «Η κλόουν Σκανδαλίτσα και η φίλη της η Μελένια, έρχονται να μας διασκεδάσουν με πολύ χορό και παιχνίδι. Είστε έτοιμοι για διαγωνισμούς, πινιάτες και survivor; Φυσικά, δεν θα λείπει η Μinnie Μouse από την παρέα μας, για να μας χαρίσει μπαλονοκατασκευές και face painting», διαβάζουμε.

«Ελάτε για μια ακόμα φορά να αποδείξουμε ότι το Καρπενήσι έχει αλληλέγγυους πολίτες», αναφέρει ο σύλλογος στο κάλεσμά του για την εκδήλωση.

Χορηγοί επικοινωνίας είναι τα Ευρυτανικά Νέα και το www.evrytanika.gr.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ