26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Καταστροφές στο Φυσικό Περιβάλλον και Πρόληψη. Ημερίδα σήμερα το απόγευμα στο Τμήμα Δασολογίας Καρπενησίου

Στο πλαίσιο της Διεθνούς Ημέρας Μείωσης Φυσικών Καταστροφών, το Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και το Τμήμα Δασολογίας & ΔΠΦ Καρπενησίου, διοργανώνουν, την Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 7.00 το απόγευμα, στον χώρο του τμήματος, ημερίδα με θέμα «Καταστροφές στο Φυσικό Περιβάλλον και Πρόληψη».

Ομιλητές θα είναι ο κ. Παλαιολόγος Παλαιολόγου, Δρ. Δασοπροστασίας, που θα μιλήσει για τις «Μεθόδους Εκτίμησης του Κινδύνου και Διαχείρισης Φυσικών Καταστροφών» και ο κ. Ανδρέας Παπαδόπουλος, Καθηγητής Τμήματος Δασολογίας, που θα αναπτύξει την εισήγηση: «Το Δάσος Ρυθμιστικός Παράγοντας Μείωσης και Αποτροπής Χειμαρρικών Φαινομένων και Καταστροφών». Μετά το τέλος της εκδήλωσης θα ακολουθήσει ελαφρύ γεύμα.

Η οργανωτική επιτροπή της εκδήλωσης αποτελείται από τους κ.κ.: Γεώργιο Φωτιάδη, Επίκουρο καθηγητή ΓΠΑ, Σπύρο Καλούδη, Αναπληρωτή καθηγητή ΓΠΑ, Στέργιο Ταμπέκη, Επίκουρο καθηγητή ΓΠΑ, Ηλία Μπλάνη, Φοιτητή και Πρόεδρο του Συλλόγου Φοιτητών Δασολογίας & ΔΦΠ, Ιωάννη Σαγάνη, Φοιτητή και Αντιπρόεδρο του Συλλόγου Φοιτητών Δασολογίας & ΔΦΠ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ