27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΚΙΝΑΛ / Εκδήλωση σήμερα στο Καρπενήσι υπέρ της υποψηφιότητας Γιώργου Παπανδρέου – Ομιλήτρια η Κατερίνα Μπατζελή

Στην τελική ευθεία βρίσκονται οι εσωκομματικές διεργασίες στο Κίνημα Αλλαγής ενόψει των εκλογών για την ανάδειξη νέου αρχηγού, που θα διεξαχθούν την Κυριακή 5 Δεκεμβρίου (και στις 5/12 η 2η Κυριακή).

Τα επιτελεία των υποψηφίων αρχηγών εντείνουν την προσπάθεια να πείσουν μέλη και φίλους του κόμματος, και σε αυτή την κατεύθυνση εντάσσεται και η εκδήλωση που διοργανώνεται σήμερα στο Καρπενήσι υπέρ της υποψηφιότητας του Γιώργου Παπανδρέου. Το ραντεβού έχει δοθεί για τις 6 το απόγευμα, στα γραφεία της Ν.Ε. ΚΙΝΑΛ (κεντρική πλατεία, πίσω από την Εθνική Τράπεζα). Θα μιλήσει η πρώην υπουργός Κατερίνα Μπατζελή.

«Η συμμετοχή του Γιώργου Παπανδρέου στην κούρσα της ηγεσίας ανατρέπει τους πολιτικούς συσχετισμούς και αλλάζει τα δεδομένα για την παράταξη. Ενεργοποιεί μεγάλη μερίδα προοδευτικών πολιτών που βρίσκονταν στο πολιτικό περιθώριο ή σε άλλα κόμματα», ανέφεραν σε πρόσφατη επιστολή τους οι Υποστηρικτές Γιώργου Παπανδρέου στην Ευρυτανία, σημειώνοντας για τον υποψήφιο αρχηγό του ΚΙΝΑΛ πως «…δεν έχει εξαρτήσεις, δεν χρωστάει σε κανέναν, δεν υπολογίζει το πολιτικό κόστος. Δεν κάνει συμφωνίες με κατεστημένα, (μιντιακά, οικονομικά, κ.λπ.) που κρατούν τη χώρα δέσμια των δικών τους συμφερόντων.  Δεν δημιουργεί δίκτυα εξουσίας αλλά δίκτυα πολιτικής (…)».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ