26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Για την αυτο-οργάνωση του ΠΑΣΟΚ. Κομματική εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο Καρπενήσι (ΦΩΤΟ)

Στο πλαίσιο της αυτο-οργανωσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, πραγματοποιούνται ανά την επικράτεια κομματικές εκδηλώσεις, όπως αυτή που έγινε πρόσφατα στο Καρπενήσι.

Στα γραφεία της παράταξης, στο κέντρο της πόλης, βρέθηκε ο Ανδρέας Πουλάς, Βουλευτής Αργολίδας, και η Μάρα Κουκουδάκη, Μέλος ΚΠΕ.

«Στο πλαίσιο της αυτο-οργανωσης του ΠΑΣΟΚ – Κινήματος Αλλαγής, μεταβήκαμε μαζί με την Μάρα Κουκουδάκη στα γραφεία της Νομαρχιακής Επιτροπής στο Καρπενήσι. Συνομιλήσαμε με τα μέλη και τους φίλους που βρέθηκαν εκεί και τους ενημερώσαμε για το σχέδιο αυτό-οργάνωσης της παράταξης και τις επικείμενες διαδικασίες», σχολίασε για την επίσκεψή του ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Απηύθυνε δε κάλεσμα «στα 270.000 μέλη και φίλους, αλλά και σε όποιον άλλο πολίτη επιθυμεί να δηλώσει την ενεργή συμμετοχή του στο νέο εγχείρημα». «Με την πανελλαδική εξόρμηση και παρουσία στελεχών», πρόσθεσε, «περνάμε το μήνυμα της συμμετοχής, της ανανέωσης, της ενότητας και της πολιτικής αυτονομίας σε κάθε γωνιά της χώρας».

«Το ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ», σχολίασε με τη σειρά της με αφορμή την εκδήλωση στο Καρπενήσι η Μ. Κουκουδάκη, «θα ξαναγίνει μεγάλο μέσα από την επανασύνδεσή του με την κοινωνία. Χωριό χωριό, πόλη πόλη, νομό νομό, συγκροτούμε πυρήνες μελών σε όλη την επικράτεια με σκοπό να φτιάξουμε το πλειοψηφικό ΠΑΣΟΚ του μέλλοντός μας. Γιατί το ΠΑΣΟΚ ιδρύθηκε για να υπηρετεί την πατρίδα και τον λαό».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ