28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κλείνει λόγω των κρουσμάτων το 3ο Δημοτικό Σχ. Καρπενησίου, κανονικά αύριο τα υπόλοιπα σχολεία -πλην λυκείων

Από αύριο, Δευτέρα 8 Μαρτίου 2021, σε αναστολή λειτουργίας για διάστημα 2 εβδομάδων, τίθεται το 3ο Δημοτικό Σχολείο Καρπενησίου, λόγω της συρροής κρουσμάτων σε μαθητές/τριες που εντοπίστηκαν τις προηγούμενες ημέρες.

Τα μαθήματα θα πραγματοποιούνται με τηλεκπαίδευση στο κανονικό πρωινό ωράριο.

Το 3ο Δ.Σ., σε σχετική ενημέρωση, αναφέρει τα εξής:

“Σας ενημερώνουμε ότι μετά την γνωστοποίηση των θετικών κρουσμάτων στους μαθητές της Β΄ τάξης του σχολείου μας (7 θετικά κρούσματα), ενεργοποιήθηκε το συγκεκριμένο πρωτόκολλο λειτουργίας του σχολείου. Για δεκατέσσερις (14) ημέρες το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του σχολείου θα γίνεται με την εξ αποστάσεως εκπαίδευση πρωινές ώρες.

Παράλληλα το σχολείο μας είχε και έχει λάβει όλα τα οριζόμενα από τις εγκυκλίους μέτρα προστασίας για τον covid 19 , ώστε η εκπαίδευση των μαθητών και η διδασκαλία των εκπαιδευτικών να γίνεται με απόλυτη ασφάλεια. Με την αυστηρή τήρηση των μέτρων και την καλή συνεργασία και συντονισμένη προσπάθεια των μαθητών – οικογενειών με τους εκπαιδευτικούς του σχολείου και τους αρμόδιους φορείς θα καταφέρουμε όλοι μαζί να ξεπεράσουμε αυτή τη δοκιμασία”.

Όσο η Ευρυτανία διατηρείται στην «κόκκινη» ζώνη (τα επιδημιολογικά δεδομένα θα εξεταστούν από αύριο), κανονικά, με διά ζώσης μαθήματα, θα λειτουργούν όλα τα νηπιαγωγεία και δημοτικά σχολεία, όπως και τα γυμνάσια. Αντίθετα, με τηλεκπαίδευση θα λειτουργούν τα λύκεια (ΓΕΛ, ΕΠΑΛ, Λυκειακές Τάξεις).

Επίσης, μέχρι τις 16 Μαρτίου παραμένει κλειστό το Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχ. Δαφνούλας Αγράφων.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ