27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κλειστά καταστήματα εστίασης στο Καρπενήσι, σε ένδειξη πένθους για τον αναπάντεχο χαμό του 33χρονου Χρήστου – Σήμερα η κηδεία του

Κάθε θάνατος ενός νέου ανθρώπου, σε μια μικρή κοινωνία όπως το Καρπενήσι, επιφέρει συλλογικό πένθος. Ο αδόκητος χαμός του 33χρονου Χρήστου Τσουκαλά έχει βυθίσει στη θλίψη την ευρυτανική πρωτεύουσα, όπου όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον επαγγελματισμό και την εργατικότητα του άτυχου άνδρα, που έχασε τη ζωή του σε δυστύχημα από ηλεκτροπληξία στην Ι.Μ. Προυσού, όπως έγραψαν τα Ευρυτανικά Νέα.

Στο πένθος συμμετέχουν και τα καταστήματα εστίασης που δραστηριοποιούνται στην πόλη του Καρπενησίου και τα οποία, με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, γνωστοποιούσαν χθες την τροποποίηση του ωραρίου λειτουργίας τους. Τα μπαρ της πόλης που ανοίγουν μετά τα μεσάνυχτα, χθες δεν λειτούργησαν, ενώ πολλές καφετέριες κατέβασαν ρολά στις 11 το βράδυ. Μεζεδοπωλείο ακύρωσε μουσικό live που ήταν προγραμματισμένο για χθες, ενώ αντίστοιχη επιχείρηση δεν θα ανοίξει σήμερα. Η πόλη θρηνεί με τον δικό της τρόπο για τον θάνατο ενός νέου ανθρώπου.

Υπενθυμίζεται πως η κηδεία του 33χρονου θα γίνει σήμερα, Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, στις 5 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Ευρυτάνων Αγίων στο Καρπενήσι.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ