26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κυρ. Μητσοτάκης: Το Σάββατο 22 Απριλίου κλείνει η Βουλή – Ξεκινά η προεκλογική περίοδος

Το Σάββατο 22 Απριλίου θα εκκινήσει επίσημα η προεκλογική περίοδος, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από την Κέρκυρα, κατά την παρουσίαση του αναπτυξιακού σχεδίου για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων του 2030.

«Αναλογιστείτε το αποτύπωμα του έργου που θέτουμε στην κρίση των πολιτών και έγινε την προηγούμενη τετραετία. Μια κυβέρνηση η οποία ποτέ δεν έκρυψε τις αδυναμίες και αναγνώρισε τα λάθη της. Έτσι θα προσέλθουμε στην προεκλογική περίοδο που θα ξεκινήσει το Σάββατο. Οι πολίτες θα μας εμπιστευθούν πιστεύω γιατί τηρήσαμε τις δεσμεύσεις μας και έχουμε σχέδιο για το πώς θα αλλάξουμε τα Ιόνια νησιά και την πατρίδα μας. Σκοπός της πολιτικής μας είναι να βελτιώνει τη ζωή όλων των πολιτών», τόνισε ο πρωθυπουργός.

Αναφερόμενος στο αναπτυξιακό σχέδιο για την περιφέρεια Ιονίων Νήσων, ο πρωθυπουργός τόνισε πως υπάρχουν συγκεκριμένα χρονοδιαγράμματα και εξασφαλισμένη χρηματοδότηση. Σημείωσε ότι η κυβέρνηση εξασφάλισε χρηματοδοτικά εργαλεία όπως το νέο ΕΣΠΑ, πόρους από το πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων, το πρόγραμμα «Αντώνης Τρίτσης» και το Ταμείο Ανάκαμψης ύψους 31 δισ. ευρώ για το οποίο υπενθύμισε ότι διαπραγματεύτηκε επί ημέρες. «Η νησιωτική πολιτική ήταν εξ αρχής στο επίκεντρο των κυβερνητικών μας προτεραιοτήτων. Αν πετύχαμε πολλά, μπορούμε να πετύχουμε πολλά περισσότερα από εδώ και στο εξής», υπογράμμισε ο κ. Μητσοτάκης. Ο πρωθυπουργός στάθηκε στις υποδομές με ξεχωριστή αναφορά στις λιμενικές υποδομές. Μίλησε επίσης για τις οδικές συνδέσεις με ξεχωριστή αναφορά στο δρόμο Αργοστόλι – Πόρος και στην υποθαλάσσια σύνδεση της Λευκάδας.

από naftemporiki.gr

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ