27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Κ. Κοντογεώργος: “Προς τη φωτεινή λεωφόρο της λύτρωσης, με τους εμβολιασμούς για την ποθούμενη ανοσία”

Το δικό του μήνυμα ενόψει των ημερών του Πάσχα, με αναφορά στην πανδημία και τους εμβολιασμούς, απέστειλε ο Βουλευτής Ευρυτανίας κ. Κων/νος Κοντογεώργος. Για να φθάσουμε στη «φωτεινή λεωφόρο της λύτρωσης», προϋπόθεση είναι οι εμβολιασμοί να συνεχιστούν, ώστε να επιτευχθεί η «ποθούμενη ανοσία», σημειώνει.

Ο βουλευτής, αναφέρει, αναλυτικά, τα εξής:

Αγαπητοί μου Συμπολίτες,

Οι Άγιες ημέρες του επερχόμενου Πάσχα, που περιλαμβάνουν την κορύφωση του Θείου Δράματος και την Ανάσταση του Θεανθρώπου, πλημμυρίζουν τις καρδιές μας, με δέος, υπομονή, αγάπη, ελπίδα και προσμονή για το Πέρασμα της ανθρωπότητας από τις «σκοτεινές ημέρες» της πανδημίας και τις τραγικές της συνέπειες, στην φωτεινή λεωφόρο της λύτρωσης,με τους συνεχιζόμενους εμβολιασμούς για την απόκτηση της ποθούμενης ανοσίας, έναντι ενός αόρατου και φονικού υιού που έχει εισβάλει στην ζωή μας.

Για όσους έφυγαν από κοντά μας, υποσχόμαστε να μην τους ξεχάσουμε!

Για τους συνανθρώπους μας, που δίνουν την σημαντικότερη μάχη της ζωής τους στα νοσοκομεία της χώρας και τις ΜΕΘ, ευχόμαστε ταχεία ανάρρωση και σύντομα να γυρίσουν στις οικογένειες τους υγιείς.

Με ακλόνητη την πεποίθεσή μου, ότι σύντομα όλα αυτά θα είναι παρελθόν και ελεύθεροι θα ξανακερδίσουμε τις ζωές μας, με την βοήθεια της Επιστήμης και του Θεού, ευχόμαστε σε όλους σας Καλή Ανάσταση, Υγεία, Αγάπη και Ευημερία!

Κώστας Κοντογεώργος

Βουλευτής Ευρυτανίας”

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ