3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Λαμία / Με ευρυτανικές συμμετοχές το ποδοσφαιρικό τουρνουά ακαδημιών για το “Χαμόγελο του Παιδιού” (ΦΩΤΟ)

Με την ευχή έναν καλύτερο κόσμο γεμάτο από χαμόγελα παιδιών και σύνθημα «βάζουμε γκολ, σκοράρουμε στη ζωή» πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή μικρών αθλητών το 3ο Παμφθιωτικό Παιδικό – Αθλητικό Ποδοσφαιρικό Τουρνουά, στα Καλύβια Λαμίας, αφιερωμένο στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Στο 3ο Φεστιβάλ Ακαδημιών Ποδοσφαίρου που έγινε με την υποστήριξη της ΕΠΣ Φθιώτιδας, συμμετείχε και η Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Καρπενήσι 2002”, με 48 αθλητές στους αγώνες που έλαβαν χώρα την Τετάρτη 31/5 στο γήπεδο Καλυβίων Λαμίας, με την παρουσία 21 ομάδων (Κ-8, Κ-10 και Κ-12)

«Το σύνθημα της διοργάνωσης: Για το χαμόγελο του παιδιού! Για τον αθλητισμό! Για τον εθελοντισμό! Ο αθλητισμός είναι πολιτισμός!», έγραψε ο Δημήτρης Αντωνίου, προπονητής της ακαδημίας από το Καρπενήσι και χαρακτήρισε «ιδιαίτερη τιμή» για την Ακαδημία Ποδοσφαίρου “Καρπενήσι 2002”, την απονομή των επαίνων συμμετοχής στη διοργάνωση από την Περιφερειακή Διευθύντρια Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας Δρ. Ελένη Μπενιάτα.

Η αυλαία του 3ου Παμφθιωτικού Παιδικού – Αθλητικού Ποδοσφαιρικού Τουρνουά έπεσε χθες βράδυ με τις απονομές και τις βραβεύσεις των αθλητών αλλά και όλων των συνδιοργανωτών.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ