2 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Μ. Κατρίνης από τη Λάρισα:”Ισχυρός πόλος το ΠΑΣΟΚ. Θα φέρει κοινωνική δικαιοσύνη”

Διεκδικούμε να είμαστε ο ισχυρός πόλος που θα επιβάλλει μια άλλη πολιτική και θα φέρει κοινωνική δικαιοσύνη κι ίσες ευκαιρίες για όλους” τόνισε από τη Λάρισα ο επικεφαλής της Κοινοβουλευτικής ομάδας του ΠΑΣΟΚ κ. Μιχάλης Κατρίνης.

Ο κ. Κατρίνης ήταν ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης κοπής της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που διοργάνωσε η Ν.Ε. του κόμματος στη Λάρισα. Τον υποδέχθηκαν η βουλευτής Λάρισας κ. Λίτσα Λιακούλη, ο γραμματέας της Ν.Ε κ. Γιάννης Μαλάκος, υποψήφιοι βουλευτές και πλήθος φίλων του κινήματος. Όπως σημείωσε “Το ΠΑΣΟΚ από τη Λάρισα συνομιλεί με μια κοινωνική ομάδα που πορευόταν για χρόνια μαζί. Με τους αγρότες αλλά και κάθε πολίτη που αναζητά διέξοδο κι ελπίδα, κάτι που απαιτεί μια άλλη πολιτική.Το ΠΑΣΟΚ απευθύνεται σε όλους τους πολίτες με το πρόγραμμα και τις θέσεις του κόμματος”.

“Δεν μας τρομάζουν τα fake news των τελευταίων ημερών” δήλωσε η κ. Λιακούλη απαντώντας σε εκείνους που κάνουν λόγο για χαμηλά ποσοστά του ΠΑΣΟΚ στις δημοσκοπήσεις και πρόσθεσε “Το ΠΑΣΟΚ έρχεται και πάλι στο προσκήνιο για να υπηρετήσει το λαό και την πατρίδα”

www.ertnews.gr

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ