9 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι Αγραφιώτες προσέφεραν από το υστέρημά τους για τους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας – “Ανυπέρβλητο το μεγαλείο ψυχής των δημοτών μας”

Φορείς, σύλλογοι και πολίτες της Ευρυτανίας, οργανώθηκαν για την ανακούφιση των ανθρώπων σε Τουρκία και Συρία

Ολοκληρώθηκε σήμερα, Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου 2023, η συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας από τον Δήμο Αγράφων για τους σεισμόπληκτους Σύριους και Τούρκους. Η ανταπόκριση των δημοτών, όπως και στο Καρπενήσι, υπήρξε συγκινητική και άξια συγχαρητηρίων.

«Μπορεί ο Δήμος Αγράφων να αποτελεί έναν από τους μικρότερους και πλέον φτωχούς δήμους της χώρας μας, όμως το μεγαλείο της ψυχής των δημοτών μας είναι ανυπέρβλητο. Η σημαντική συγκέντρωση των τόσων πολλών αγαθών και ειδικά σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα υπήρξε άκρως συγκινητική για όλους μας», αναφέρει ο Δήμος Αγράφων.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ τόσο στην εκπαιδευτική κοινότητα όσο και στους συλλόγους, οι οποίοι πρωτοστάτησαν σε αυτό το κάλεσμα, αλλά και σε καθέναν από όλους εσάς που -χωρίς δεύτερη σκέψη- προσφέρατε από το υστέρημά σας και συνδράματε καθοριστικά ώστε να καταφέρουμε όλοι μαζί να απαλύνουμε τους συνανθρώπους μας που δοκιμάζονται αυτές τις δύσκολες ώρες», καταλήγει η ανακοίνωση.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ