1 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Οι αστυνομικοί της Ευρυτανίας (IPA) παρέδωσαν ανθρωπιστική βοήθεια στους πλημμυροπαθείς της Καρδίτσας – Η ευχαριστήρια ανακοίνωση

Τη Δευτέρα 11 Σεπτεμβρίου 2022, αντιπροσωπεία μελών του Δ.Σ. της Τοπικής Διοίκησης Ευρυτανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αποτελούμενη από την Πρόεδρο κα. Τσιαμάκη Ελένη και τον Αναπλ. Ταμία κ. Τόλη Θεμιστοκλή, επισκέφθηκε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Καρδίτσας, όπου συναντήθηκε με τον Προέδρο της Τοπικής Διοίκησης Καρδίτσας κ. Ζαρχάνη Γεώργιο και με μέλη του Δ.Σ. της Ένωσης τους.

Εν συνέχεια μετέβησαν σε χώρο της Περιφέρειας Θεσσαλίας όπου παρέδωσαν κλινοσκεπάσματα, ποσότητα εμφιαλωμένων νερών και τροφίμων, ρουχισμό και είδη ατομικής υγιεινής, για την κάλυψη αναγκών των πλημμυροπαθών συνανθρώπων μας, που συγκεντρώθηκαν έπειτα από άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών της Ευρυτανίας, καθώς και από φορείς της πόλης του Καρπενησίου, «…τους οποίους και ευχαριστούμε για την γενναιόδωρη προσφορά τους, ευελπιστώντας οι πράξεις τους αυτές να αποτελέσουν παράδειγμα προς μίμηση», αναφέρει η Ένωση.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η Τοπική Διοίκηση Ευρυτανίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών, αναφέρει τα εξής:

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ