28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ολοκληρώθηκε το Summer Mountain Camp 2023, που έφερε στο Καρπενήσι 400 αθλητές/τριες από 12 χώρες – Δηλώσεις Θ. Ζηνέλη (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

"...το Summer Mountain Camp 2023 ήταν το καλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα στην Ευρυτανία. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο!"

Μια από τις μεγαλύτερες αθλητικές διοργανώσεις που πραγματοποιούνται κάθε χρόνο στον τόπο μας, το Summer Mountain Camp, συμπλήρωσε φέτος 26 χρόνια ζωής και διεξήχθη με επιτυχία το διάστημα 18 με 23 Αυγούστου 2023. Ιθύνων νους του θερινού καμπ του ταεκβοντό είναι ο ομοσπονδιακός προπονητής του Α.Σ. Αίαντας, Θοδωρής Ζηνέλης, από το Μεγάλο Χωριό, που μίλησε στα Ευρυτανικά ΝΕΑ για τη αθλητική διοργάνωση – θεσμό και τα οφέλη για τους συμμετέχοντες αλλά και την τοπική κοινωνία.

Οι προπονήσεις γίνονταν στο κλειστό γήπεδο του Hotel Spa Montana και στο Αθλητικό Κέντρο, με την καθοδήγηση έμπειρων -Ελλήνων και ξένων- προπονητών. Συμμετείχαν περί τους 400 αθλητές και αθλήτριες από 12 χώρες (Ολλανδία, Τουρκία, Αυστραλία, Ισραήλ, Ολλανδία, Βέλγιο, Κύπρος, Αλβανία, Βουλγαρία, Ουκρανία, Γερμανία, Γαλλία) και δεκάδες ελληνικά σωματεία, μεταξύ αυτών και οι Ευρυτάνισσες πρωταθλήτριες του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, Μελίνα Γεωργίου και Αγγελική Γεωργίου, η Μαρία Ζηνέλη κ.α.

«Το υπέροχο ταξίδι στο μαγευτικό Καρπενήσι ολοκληρώθηκε. Έξι μέρες προπονητικής μαγείας, με πολλές στιγμές χαλάρωσης και διασκέδασης, για όλους τους συμμετέχοντες και τις συμμετέχουσες, τόσο αθλητές όσο και προπονητές, ανήκουν πλέον στο παρελθόν! Πρόλαβαν όμως να γράψουν ιστορία: το Summer Mountain CAMP GR ήταν το καλύτερο που έχει πραγματοποιηθεί έως σήμερα στην Ευρυτανία. Τουλάχιστον μέχρι το επόμενο!», αναφέρουν οι διοργανωτές για το καμπ.

«Σας ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας, για τη συμμετοχή σας. Για την υπέροχη παρέα που είχαμε σε αυτό το μοναδικό ταξίδι. Σε μια διαδρομή έξι ημερών, από την οποία φύγαμε όλοι πιο γεμάτοι και πιο ολοκληρωμένοι στο άθλημα που αγαπάμε και υπηρετούμε», προσθέτουν και σημειώνουν τα εξής: Ένα ξεχωριστό ευχαριστώ στους σπουδαίους προπονητές Ekvara Kamkasoumphou (Ekvara tkd Asnières élite) και Jalal Khodami που αποδέχθηκαν την πρόταση να παραβρεθούν στο Καρπενήσι και να μεταλαμπαδεύσουν τις γνώσεις τους στους μικρούς αλλά και τους μεγαλύτερους αθλητές μας.  Ευχαριστούμε όλες τις ξένες αποστολές που βρέθηκαν στο Summer Mountain Camp 2023 και φυσικά, ένα τεράστιο ευχαριστώ σε όλα τα ελληνικά σωματεία που και φέτος, εμπιστεύτηκαν σε εμάς την καλοκαιρινή προετοιμασία των αθλητών και αθλητριών τους!».

«Οι μεγάλες διοργανώσεις σε διεθνές αλλά και εγχώριο επίπεδο», καταλήγει η διοργάνωση, «ξεκινούν σύντομα και είμαστε πανέτοιμοι για να διεκδικήσουμε ότι μας αναλογεί. Καλή σεζόν σε όλους. Να έχετε όλοι μια υπέροχη και δημιουργική αθλητική χρονιά με πολλές ατομικές αλλά και ομαδικές επιτυχίες. Ραντεβού το 2024!».

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ