27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ταεκβοντό / Πέμπτη στον κόσμο η Ευρυτάνισσα Μαρία Ζηνέλη

Επιτυχία στη Βοσνία για τη νεαρή αθλήτρια από το Μεγ. Χωριό

Την 5η θέση στον κόσμο κατέκτησε πρόσφατα η Μαρία Ζηνέλη, που συμμετείχε στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα Παίδων και Κορασίδων που έγινε στο Σεράγεβο, χάνοντας στις λεπτομέρειες την είσοδό της στα μετάλλια των -164cm (-56kg). Στη δεύτερη συμμετοχή της σε αντίστοιχη διοργάνωση, η Ευρυτάνισσα πρωταθλήτρια έδειξε στοιχεία ώριμης αθλήτριας που παλεύει μέχρι το τέλος για να πάρει τη νίκη.

Το ίδιο έκανε και απέναντι στην Κροάτισσα Χίνιτς, στα προημιτελικά, όμως ένα δίποντο στα τελευταία 15 δευτερόλεπτα της στέρησε τη δυνατότητα να συνδυάσει την παρουσία της στη σπουδαία αυτή διοργάνωση με ένα μετάλλιο.

Η Μαρία Ζηνέλη συμμετείχε στην αποστολή της Εθνική Ομάδα ως πρωταθλήτρια Ελλάδας στη συγκεκριμένη κατηγορία. Η 5η θέση αποτελεί εξαιρετική διάκριση, με τα ανάλογα προνόμια για την 14χρονη πρωταθλήτρια του Αίαντα Αγίου Δημητρίου, με καταγωγή από το Μεγάλο Χωριό Ευρυτανίας, κόρη του προπονητή της προολυμπιακής ομάδας Θοδωρή Ζηνέλη και της προπονήτριας της εθνικής ομάδας με καταγωγή από τη Σίβιστα Αγράφων, Τζένης Σκεπετάρη.

Η προετοιμασία της Μαρίας Ζηνέλη, ξεκίνησε από την Ταϊλάνδη και ολοκληρώθηκε στο Mountain Summer Camp που διεξήχθη στο Καρπενήσι το διάστημα 18 με 23 Αυγούστου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ