26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ο Δημοτικός Κινηματογράφος Καρπενησίου επιστρέφει. Η ταινία που θα παιχτεί το Σαββατοκύριακο (4-5/2) στο Συνεδριακό Κέντρο (vid)

Την επανέναρξη λειτουργίας του Δημοτικού Κινηματογράφου, ανακοίνωσαν ο Δήμος Καρπενησίου και η ΕΚΕΠΠΠΑΔΗΚ, γνωστοποιώντας και το πρόγραμμα προβολών Φεβρουαρίου – Μαρτίου.

Το Σάββατο 4 και την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου θα παιχτεί η ταινία «Army Baby» («Ένα μωρό στον… Στρατό!»). Για την υπόθεση, διαβάζουμε:

«Ένα ταξί καταφθάνει έξω από την πύλη σ’ ένα στρατόπεδο κάπου στα ελληνοτουρκικά σύνορα στον Έβρο και μεταφέρει, ασυνόδευτο, ένα μωρό. Ο ταξιτζής ενημερώνει το φυλάκιο πως η μαμά του μωρού το στέλνει στον μπαμπά του (Ίαν Στρατής) που υπηρετεί την θητεία του. Από εκείνη την στιγμή ξεκινούν όλα… Το απρόσμενο γεγονός βραχυκυκλώνει όχι μόνο τον ανίδεο πατέρα, αλλά και τους ρυθμούς της ακριτικής Μονάδας, καθώς η παραμονή του μωρού πρέπει να κρατηθεί μυστική μέχρι να βρεθεί λύση.

Οι φαντάροι συνωμοτούν παρέχοντας κάλυψη και φροντίδα και αναλαμβάνουν βάρδιες… babysitting! Πρέπει να το ταΐζουν, να του αλλάζουν πάνες, να το νανουρίζουν και, φυσικά, όλα αυτά στα κρυφά, κάτω από τη μύτη τού Επιλοχία (Δημήτρης Μακαλιάς), της Υπολοχαγού (Μαρία Κωνσταντάκη) που κάτι «μυρίζεται» και του ανυποψίαστου Διοικητή (Γεράσιμος Γεννατάς) που ζει στον δικό του κόσμο».

Δείτε ΕΔΩ το πρόγραμμα προβολών Φεβρουαρίου – Μαρτίου 2023

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ