30 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πέθανε αιφνιδίως, σε ηλικία μόλις 46 ετών, ο δημοσιογράφος Παναγιώτης Τζένος – Ήταν γενικός διευθυντής μέσων των “Παραπολιτικών”

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση του θανάτου του γνωστού δημοσιογράφου και διευθυντή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού “Παραπολιτικά”, Παναγιώτη Τζένου, σε ηλικία μόλις 46 ετών.

Ο γενικός διευθυντής μέσων του ομίλου των Παραπολιτικών έφυγε από την ζωή “προδομένος” από την καρδιά του, αργά το απόγευμα της Κυριακής 8/1. Ευρισκόμενος στην ιδιαίτερή του πατρίδα, την Πάτρα, υπέστη έμφραγμα και παρά τις επίμονες προσπάθειες των ιατρών του ΕΚΑΒ, δεν κατέστη εφικτό να επανέλθει η καρδιά του, με αποτέλεσμα να διαπιστωθεί ο θάνατός του.

Η είδηση του θανάτου του έχει συγκλονίσει την Πάτρα, καθώς ο Παναγιώτης Τζένος ο οποίος καταγόταν από την Αχαΐα, επισκεπτόταν συχνά την πόλη, όπου διαμένουν συγγενικά του πρόσωπα. Για τον αιφνίδιο θάνατό του θα γίνει νεκροψία προκειμένου να διαπιστωθούν τα αίτια που τον προκάλεσαν. ΄Ήδη δε σχηματίζεται δικογραφία από την Αστυνομία.

Ο άτυχος άνδρας βρισκόταν σε ξενοδοχείο της Πάτρας, την ώρα που αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγα λεπτά αργότερα έχασε τις αισθήσεις του.

Με πληροφορίες από tempo24.news

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ