8 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

“Παιδιά, καλή επιτυχία!” Έστειλαν τις ευχές τους προς τους υποψηφίους των Πανελλαδικών Εξετάσεων

Οι Πανελλαδικές Εξετάσεις ξεκίνησαν το πρωί της Δευτέρας (14/6) από τα γενικά λύκεια, ως είθισται με το μάθημα της Νέας Ελληνικής Γλώσσας (δείτε εδώ τα θέματα). Η πολιτική και πολιτειακή ηγεσία της Ευρυτανίας απέστειλε τις ευχές της για «καλή επιτυχία» προς τους υποψηφίους των λυκείων του νομού.

Βουλευτής Ευρυτανίας, Κων/νος Κοντογεώργος

“Με την ευκαιρία έναρξης των Πανελλαδικών Εξετάσεων, Δευτέρα 14 Ιουνίου 2021, εύχομαι σε όλες και όλους εσάς που συμμετέχετε σε μία από τις σημαντικότερες προσπάθειες που θα επηρεάσει το μέλλον σας, ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ, με παράλληλη επίτευξη των στόχων και των προσδοκιών σας.

Η καλή προετοιμασία, ο περιορισμός του άγχους και η ηθική συμπαράσταση των οικογενειών σας, είναι το τρίπτυχο του επιθυμητού αποτελέσματος. Η θετική μας σκέψη θα σας ακολουθεί σε όλη σας την προσπάθεια”.

Δήμαρχος Καρπενησίου, Νικόλαος Σουλιώτης

“Γνωρίζοντας ότι η φετινή σχολική χρονιά έμοιαζε περισσότερο με αγώνα εμποδίων,θα ήθελα να σας υπενθυμίσω ότι τα καταφέρατε και απέχετε μόλις ένα βήμα από τον τερματισμό! Τα καταφέρατε λόγω της ψυχικής δύναμης που καταβάλατε και για αυτό σας αξίζουν πολλά συγχαρητήρια!

Σας εύχομαι, λοιπόν καλή επιτυχία στις Πανελλαδικές Εξετάσεις και να συνεχίσετε να καταβάλετε τόση προσπάθεια καθ’ όλη τη διάρκεια της ζωής σας!”.

Δήμαρχος Αγράφων, Αλέξης Καρδαμπίκης

“Στους μαθητές και μαθήτριες του τόπου μας που και φέτος ρίχνονται στο στίβο της μεγάλης πρόκλησης και μάχης των Πανελλαδικών εξετάσεων, εύχομαι από καρδιάς,

Καλή επιτυχία! με ψυχική δύναμη, ορθή κρίση, μυαλό διαυγές και νηφάλιο.

Ας μην ξεχνάμε, ότι αυτή η αναμέτρηση είναι μονάχα η πρώτη σε μία σειρά μεγάλων ή μικρότερων αναμετρήσεων που επανειλημμένως καλούμαστε να αντιμετωπίσουμε στη διάρκεια της ζωής μας. Καλή επιτυχία!

Δύναμη σε σας και τους γονείς σας που σε μία δύσκολη οικονομική συγκυρία στηρίζουν τις προσπάθειές σας αλλά και στους εκπαιδευτικούς που είναι αρωγοί και καθοδηγητές στον αγώνα σας.

Η σκέψη και οι ευχές μας σας συνοδεύουν. Καλή επιτυχία!”

Επικεφαλής μείζονος αντιπολίτευσης Δ/Σ Καρπενησίου, Δημήτρης Λερογιάννης

“Μετά από μια πρωτόγνωρη και δύσκολη χρονιά, για τους μαθητές και μαθήτριες της Γ Λυκείου ξεκινάει η δοκιμασία των Πανελλαδικών εξετάσεων.

Για αυτά τα παιδιά που ανταπεξήλθαν σε όλες αυτές τις δυσκολίες, οι συμβουλές περισσεύουν. Οι ίδιοι γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα τι πρέπει να κάνουν.

Θα ευχηθώ σε όλους και όλες κάθε επιτυχία. Είναι απλά μια δοκιμασία που όλοι θα βγείτε κερδισμένοι”.

Διαβάστε εδώ το μήνυμα της Διευθύντριας Δ/νσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ευρυτανίας

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ