8 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Περιφέρεια Στερεάς / Ποσό 106.000 ευρώ σε βάθος πενταετίας για αθλητές στίβου του ΣΕΓΑΣ στο Καρπενήσι

από την έντυπη έκδοση

Η Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας, στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ της Γ.Γ. Αθλητισμού, της Π. Στ. Ελλάδας – Π.Ε. Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου, για την προετοιμασία των αθλητών της Εθνικής Ομάδας Στίβου στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου, δέσμευσε για το 2022, 21.289,20 ευρώ για τις ανάγκες της σύμβασης. 

Με απόφαση του Περιφερειάρχη, Φάνη Σπανού, εγκρίθηκε “…η πίστωση συνολικού ύψους 21.289,20 ευρώ για πληρωμή δαπάνης που αφορά την κάλυψη μέρους δαπάνης για την παροχή υπηρεσιών διαμονής με πλήρη διατροφή των αθλητών, προπονητών, συνοδών στο πλαίσιο του σχεδιασμού του ΣΕΓΑΣ για τους αθλητές της Εθνικής Ομάδας Στίβου, τόσο για τη διεξαγωγή της ετήσιας θερινής προετοιμασίας τους στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου για την Άνοιξη 2022, όσο και για τη διεξαγωγή σε ετήσια βάση μεγάλου camp όλων των αναπτυξιακών κατηγοριών του ΣΕΓΑΣ στο Καρπενήσι, για τα έτη 2022, 2023, 2024, 2025, 2026, σύμφωνα με το Μνημόνιο Συνεργασίας μεταξύ της Γ.Γ. Αθλητισμού, της Π. Στ. Ελλάδας- Π.Ε. Ευρυτανίας και του Δήμου Καρπενησίου“.

Η δαπάνη εντάσσεται στο έργο του Τεχνικού Προγράμματος με τίτλο “Δράσεις ανάπτυξης και αναβάθμισης του αθλητισμού και αθλητικού τουρισμού στον νομό Ευρυτανίας”. Αντίστοιχα, έχουν καταγραφεί στην απόφαση οι υποχρεώσεις των επόμενων ετών και συγκεκριμένα από 21.289,20 ευρώ για κάθε έτος μέχρι το 2026. Συνολικά σε βάθος 5ετίας, η δαπάνη ανέρχεται σε 106.446 ευρώ.

Η υπογραφή του μνημονίου συνεργασίας με τον ΣΕΓΑΣ και τη Γεν. Γραμματεία Αθλητισμού, με τον Δήμο Καρπενησίου και την Περιφέρεια, αποτελεί μία σημαντική στήριξη των αθλητικών υποδομών του Καρπενησίου και παράλληλα μία σπουδαία διαφήμιση για τις ιδανικές συνθήκες προετοιμασίας αθλητών στο Καρπενήσι.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ