26 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

ΠΕ Ευρυτανίας / Πρόσληψη δώδεκα ατόμων για 2 και 4 μήνες ενόψει χειμώνα – Οι ειδικότητες, οι προθεσμίες, οι αιτήσεις

Την πρόσληψη συνολικά δώδεκα (12) ατόμων για χρονική διάρκεια δύο (2) και τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών, εποχικών και πρόσκαιρων αναγκών της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας, ανακοίνωσε ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Άρης Τασιός.

Θα απασχοληθούν στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων: ένα άτομο ειδικότητας ΤΕ Πολιτικών Μηχανικών για δύο μήνες, τρία άτομα ΔΕ Οδηγών για δύο μήνες, τρία άτομα ΥΕ Βοηθητικού Προσωπικού για δύο μήνες και πέντε άτομα ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργου για τέσσερις μήνες (δείτε και τον σχετικό πίνακα).

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με συνημμένα τα απαραίτητα δικαιολογητικά (δείτε παρακάτω) στο [email protected] ή αυτοπροσώπως κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού στη Διεύθυνση Διοικητικού-Οικονομικού (Τμήμα Διοίκησης, Προσωπικού και Μισθοδοσίας) της Περιφερειακής Ενότητας Ευρυτανίας (πληροφορίες: 2237350718, 2237350729). Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων άρχισε από τις 15 Δεκεμβρίου και θα διαρκέσει μία εβδομάδα, έως την Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου.

Το πλήρες κείμενο της ανακοίνωσης, όπου παρατίθενται τα δικαιολογητικά, τα προσόντα, οι υπεύθυνες δηλώσεις κ.α. μπορείτε να το βρείτε ΕΔΩ.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ