27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποδόσφαιρο / Στο Καρπενήσι προετοιμάζεται η Λάρισα, η μοναδική επαρχιακή ομάδα που έχει κατακτήσει πρωτάθλημα (ΦΩΤΟ)

Φιλικά με ΠΑΟ Β' και Χανιά

Δίχως προβλήματα κατέφθασε η αποστολή της ΑΕΛ το μεσημέρι της Δευτέρας (21/08) στο Καρπενήσι για την πραγματοποίηση του δευτέρου σταδίου της προετοιμασίας της ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου. Οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν είναι σαφώς καλύτερες σε σχέση με την ζέστη στην πόλη της Λάρισας, με την ομάδα να διαμένει στο ξενοδοχείο “Lecadin”. Η ομάδα προπονείται πρωί και απόγευμα στο Αθλητικό Κέντρο Καρπενησίου.

Εξάλλου, νικηφόρο και με καλά δείγματα γραφής ήταν το πρώτο φιλικό της ΑΕΛ στο Καρπενήσι, η οποία κατάφερε να επικρατήσει με 2-1 του Παναθηναϊκού Β’. Oγκμπόε και Πεντρόσο οι σκόρερ της ομάδας του Παναγιώτη Γκουτσίδη που παρουσίασαν άκρως ενδιαφέροντα στοιχεία κατά διαστήματα στο ματς, ο Λιούμης είχε ισοφαρίσει για τον Παναθηναϊκό Β’. «Παρά την κούραση οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΛ έδειξαν διάθεση και έβγαλαν ωραίους συνδυασμούς. Σε κάθε περίπτωση ήταν μία εμφάνιση που άφησε υποσχέσεις», αναφέρει η ΠΑΕ Λάρισα.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης και της Παρασκευής περιλαμβάνει διπλές προπονήσεις. Όπως γίνεται αντιληπτό, κορυφώνεται η παρουσία της ΑΕΛ στο Καρπενήσι με αρκετή ένταση και δουλειά. Τέλος, στον ορίζοντα υπάρχει το φιλικό των “βυσσινί” κόντρα στα Χανιά την ερχόμενη Κυριακή, με την ομάδα να επιστρέφει αρχές της επόμενης εβδομάδας στη Λάρισα.

Η ΑΕΛ είναι η μοναδική ελληνική επαρχιακή ομάδα που έχει καταφέρει να κατακτήσει το Πρωτάθλημα Ελλάδας και αυτό πραγματοποιήθηκε κατά την λεγόμενη χρυσή δεκαετία της, την περίοδο 1987–1988, ενώ επίσης έχει κατακτήσει δύο Κύπελλα Ελλάδας (1984–1985, 2006–2007). Η Α.Ε.Λ. έχει συμμετάσχει επίσης σε ευρωπαϊκούς αγώνες, όπως το Κύπελλο UEFA (σημερινό UEFA Europa League) το 2007.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ