28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ποδόσφαιρο / Στο Καρπενήσι προπονείται ο ιστορικός Ηρακλής, με στόχο την επιστροφή στη Super League – Προπονητής ο Σάκης Τσιώλης

“Λίγα λόγια, πολλή δουλειά” είναι το μότο που κυριαρχεί εντός της ομάδας της Θεσσαλονίκης

Το “στρατηγείο” του Π.Ο.Τ ΗΡΑΚΛΗΣ έχει μεταφερθεί από τη Θεσσαλονίκη στο Καρπενήσι, όπου βρίσκεται σε εξέλιξη το δεύτερο και βασικό στάδιο της προετοιμασίας του. Προπονητής του «ιστορικού» είναι ο Σάκης Τσιώλης, ευρυτανικής καταγωγής, που διαχρονικά επιλέγει για τις ομάδες του το Καρπενήσι.

Την περασμένη Τρίτη (29/8), έπειτα από ένα κοπιαστικό ταξίδι περίπου 6 ωρών, η αποστολή της ομάδας έφθασε επί ευρυτανικού εδάφους και κατέλυσε στο Hotel Spa Montana. Παρά την κούραση, τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές εμφανίστηκαν με το χαμόγελο στα χείλη και διάχυτη την αισιοδοξία πως τόσο η προετοιμασία όσο και η επερχόμενη ποδοσφαιρική σεζόν θα είναι άκρως επιτυχημένες, με την ελπίδα η ομάδα να επανέλθει στον φυσικό της χώρο, τη Superleague 1.

“Λίγα λόγια, πολλή δουλειά” είναι το μότο που κυριαρχεί εντός της ομάδας και άπαντες περιμένουν ότι στο Καρπενήσι θα μπουν γερές βάσεις και θα χτιστεί μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει και θα παίξει ποδόσφαιρο αξιώσεων, κάτι που άλλωστε θέλει και ο κόσμος της. Η ομάδα πραγματοποιεί καθημερινές, διπλές (πρωί και απόγευμα) προπονήσεις στο Αθλητικό Κέντρο, με σύμμαχο τον καιρό.

Συνολικά 27 ποδοσφαιριστές απαρτίζουν την αποστολή του Ηρακλή για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας και είναι οι εξής: Βελλίδης, Παλαβράκης, Μακρής, Χειρίτραντας, Βιτλής, Σιούτας, Χρουσιέλ, Γκμπενιόν, Λύγκας, Στογίτσεβιτς, Τόρες, Σίλβα, Δοϊρανλής, Κουντουριώτης, Κούστα, Τσουμάνης, Δασκαλάκης, Ελευθεριάδης, Ευθυμιάδης, Καούρας, Μόρθανος, Μπαραχάνος, Μπαρμπόπουλος, Μωυσίδης, Σόβα, Σταυρίδης και Γκάγιτς (υπό δοκιμήν). Το τεχνικό και λοιπό επιτελείο αποτελείται από τους: Τσιώλη, Κούρτογλου, Γκιζέλη, Θαλασσινό, Σκανδαλίδη και Σιάγκα, ενώ την αποστολή συνοδεύει ο Γενικός Αρχηγός, Τάσος Κατσαμπής.

Στις 31/8, ο Ηρακλής επικράτησε σε φιλικό παιχνίδι με σκορ 2-1 επί της ομάδας του ΑΟ Χανίων, που επίσης προετοιμάζεται στο Καρπενήσι.

Ο Σάκης Τσιώλης και το τεχνικό επιτελείο, φροντίζουν ώστε το πρόγραμμα να είναι πολυποίκιλο και εκτός από μπάλα, με τεχνικά και τακτικά ζητήματα, να περιλαμβάνει πληθώρα δράσεων ενδυνάμωσης των παικτών, οι οποίοι, παρά την κούραση, δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους, ικανοποιώντας την τεχνική ηγεσία. Έτσι, το πρόγραμμα περιλαμβάνει αερόβια προπόνηση με τρέξιμο και ασκήσεις και στο βουνό.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ