3 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Πρώτες Βοήθειες στο Θεραπευτήριο. Χρήσιμο σεμινάριο από το ΕΚΑΒ Καρπενησίου (ΦΩΤΟ)

Οι πρώτες βοήθειες αποτελούν ζωτική γνώση για την αντιμετώπιση καταστάσεων έκτακτης ανάγκης, πολλώ δε μάλλον σε κοινωνικές δομές όπως το ΘΧΠ Ευρυτανίας

Εκτός από την κρίσιμη για τη δημόσια υγεία επιχειρησιακή δράση του ΕΚΑΒ, βασική προτεραιότητα αποτελεί η δράση του στον τομέα της εκπαίδευσης των επαγγελματικών και κοινωνικών ομάδων. Στο πλαίσιο αυτό εκπαιδεύονται στελέχη και υπηρεσιακοί παράγοντες φορέων που μπορεί να έχουν εμπλοκή στην αντιμετώπιση επειγόντων περιστατικών.

Πρόσφατα, το ΕΚΑΒ Καρπενησίου πραγματοποίησε με επιτυχία σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στο Θεραπευτήριο Χρόνιων Παθήσεων Ευρυτανίας, στο Καρπενήσι. Η συνεχιζόμενη εκπαίδευση δίνει στους εργαζομένους τη δυνατότητα να αντιμετωπίζουν αποτελεσματικά επείγουσες καταστάσεις, ενώ αυξάνει την ικανότητά τους να παρέχουν γρήγορη και αποτελεσματική βοήθεια και αναβαθμίζει τη γενική ποιότητα της φροντίδας που παρέχεται στους περιθαλπόμενους.

«Στις 2 Νοεμβρίου, διεξήχθη από τον προϊστάμενο Θοδωρή Τσώνη και το πλήρωμα του ΕΚΑΒ, Δήμητρα Ράφα, Σπύρο Μαχαλιώτη, Θύμιο Κολοκύθα, εκπαιδευτικό σεμινάριο Πρώτων Βοηθειών στους εργαζομένους του Θεραπευτηρίου Χρονίων Παθήσεων Ευρυτανίας. Σας ευχαριστούμε πολύ για την άψογη συνεργασία!», αναφέρει το Θεραπευτήριο.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ