27 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ραντεβού με την ιστορία δίνει το Περιστέρι

 

Συνδυασμό αποτελεσμάτων θέλει η ομάδα των δυτικών προαστείων που αντιμετωπίζει απόψε (19/3 19:30 EΡΑΣΠΟΡ) την Τενερίφη στο Κλειστό “Ανδρέας Παπανδρέου”.

Συγκεκριμένα, το Περιστέρι έχει διπλή αποστολή καθώς θέλει νίκη, αλλά και ταυτόχρονα ήττα της Χάποελ Ιερουσαλήμ στην έδρα της αποκλεισμένης Καρσίγιακα, για να προκριθεί στα προημιτελικά του Basketball Champions League.

Με κεκτημένη ταχύτητα από το 84-62 σε βάρος του Άρη, η ομάδα του Βασίλη Σπανούλη έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση κατακτώντας την 3η θέση στην κανονική περίοδο. Στην αντίπερα όχθη πρωτοπόροι στον όμιλο με ρεκόρ 4-1 οι Ισπανοί, οι οποίοι όμως δεν ήρθαν βαθμολογικά αδιάφοροι στη χώρα μας, αφού δεν έχουν εξασφαλίσει την πρωτιά (είχαν ηττηθεί με 85-61 από τη Χάποελ Ιερουσαλήμ και υστερούν στην ισοβαθμία μαζί τους).

Στο παιχνίδι του πρώτου γύρου η Τενερίφη είχε επικρατήσει 89-68 του Περιστερίου.

Το σύνθημα νίκης έδωσε ο Νίκος Χουγκάζ μιλώντας για την αναμέτρηση: «Όλοι στην ομάδα γνωρίζουμε πως το παιχνίδι με την Τενερίφη είναι τελικός. Παίζουμε με μια ομάδα που έχει αρκετή ποιότητα και παίκτες με εμπειρία από το υψηλότερο επίπεδο. Γι’ αυτό θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, να γεμίσει το γήπεδο και να φτάσουμε όλοι μαζί σ’ ένα ιστορικό αποτέλεσμα για τον σύλλογο!».

Αξίζει να σημειωθεί ότι από κάθε όμιλο οι πρώτοι δύο θα περάσουν στα προημιτελικά της διοργάνωσης, όπου με νέα κλήρωση θα αγωνιστούν σε νοκ-άουτ αναμετρήσεις στις δύο νίκες.

Διαβάστε περισσότερα… Read More

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ