26 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Ραντεβού στα βουνά δίνει η ΛΕ.ΜΟ.Κ. Για πότε προγραμματίζεται το 2o Enduro Day Καρπενησίου

Μια απαιτητική αλλά πανέμορφη διαδρομή στην ευρυτανική φύση που θα μαγέψει τους λάτρεις του enduro, υπόσχεται η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Καρπενησίου στις αρχές του καλοκαιριού.

Να εξελιχθεί σε θεσμό και σημείο αναφοράς για τον τοπικό μηχανοκίνητο αθλητισμό φιλοδοξεί η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Καρπενησίου για τη διοργάνωση Εnduro Day, που φέτος θα γίνει για δεύτερη χρονιά, στις 4 Ιουνίου 2023.

Πρακτικά, οι άνθρωποι της ΛΕΜΟΚ σχεδιάζουν μια μεγάλη διαδρομή για μηχανές εντούρο στη φύση της Ευρυτανίας, μια διαδρομή δεκάδων χιλιομέτρων σε δασικούς δρόμους και μονοπάτια του νομού, που έχει ως στόχο να αναδείξει την περιοχή ως έναν τόπο ιδανικό για εναλλακτικές δραστηριότητες στη φύση, πάντα με σεβασμό στο περιβάλλον και με προτεραιότητα στην ασφάλεια των αναβατών.

«Το 2ο enduro Day Καρπενησίου είναι γεγονός! Στις 4 Ιουνίου, ημέρα Σάββατο, ξεναγούμαστε στα μαγευτικά βουνά της Ευρυτανίας! Φέτος σε μια πιο απαιτητική διαδρομή για τους λάτρεις του enduro σε μονοπάτια όλων των δυσκολιών, με την υπόσχεση ότι η διαδρομή θα σας μείνει αξέχαστη! Περισσότερες λεπτομέρειες σύντομα!», αναφέρει η λέσχη.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ