7 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε εξέλιξη, με τη συμμετοχή εκατοντάδων αθλητών/τριών από Ελλάδα και εξωτερικό, το 4o καλοκαιρινό camp kick boxing του Α.Σ. Ευρυτανίας (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Υψηλού επιπέδου αθλητές και αθλήτριες στο προπονητικό καμπ του Καρπενησίου

Σε εξέλιξη βρίσκεται το 4o καλοκαιρινό προπονητικό camp του Α.Σ. Ευρυτανίας στο Καρπενήσι, με τη συμμετοχή διακεκριμένων προπονητών και αθλητών από την Ελλάδα και το εξωτερικό. Το camp που οργάνωσαν οι προπονητές Σταύρος και Νίκος Ζαρμακούπης, ξεκίνησε την Πέμπτη 6 και ολοκληρώνεται την Κυριακή 9 Ιουλίου 2023, περιλαμβάνοντας καθημερινές (πρωί και απόγευμα) προπονήσεις σε έναν ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο κλειστό γήπεδο μπάσκετ του Hotel Spa Montana.

7λεπτο βίντεο με πλάνα και δηλώσεις

Οι συμμετέχοντες στο camp έχουν την ευκαιρία να προπονηθούν αλλά και να κάνουν sparring με παγκόσμιους πρωταθλητές της W.A.K.O., όπως ο Ιταλός Timothy Bos (6 φορές χρυσός και 1 φορά αργυρός παγκόσμιος πρωταθλητής W.A.K.O.), η Ιταλίδα Francesca Ceci (3 φορές χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια W.A.K.O.), ο Iσραηλινός Ameer Asad (1 φορά παγκόσμιος πρωταθλητής W.A.K.O.), ο Ισπανός Vicente Garcia (K1 Champion) και φυσικά η «δική μας» Σεμέλη Ζαρμακούπη (2 φορές χρυσή παγκόσμια πρωταθλήτρια W.A.K.O.).

Σκοπός του camp όπως δηλώνει και η διοργάνωση, είναι η εξέλιξη της αγωνιστικής και φυσικής κατάρτισης ενόψει Παγκοσμίου και Πανευρωπαικού πρωταθλήματος αλλά και η ανταλλαγή εμπειριών και γνώσης στον αγωνιστικό χώρο με τη συμμετοχή υψηλού επιπέδου αθλητών στα sparrings.

Το απόγευμα του Σαββάτου (8/7), στο προπονητικό camp του Α.Σ. Ευρυτανίας έδωσαν το παρών και συμμετείχαν στην απονομή τιμητικών βραβείων, ο Δήμαρχος Καρπενησίου, Νίκος Σουλιώτης, η Αντιπεριφερειάρχης Δασικής Πολιτικής & Κτηνοτροφίας, Κατερίνα Καλαντζή, και ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού του Δ. Καρπενησίου, Γιάννης Σβερώνης.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ