28 Απριλίου 2024

ΜΕΝΟΥ

Σε εξέλιξη οι χειμερινές εκπτώσεις στην αγορά του Καρπενησίου. Πώς αποτιμούν οι έμποροι την εορταστική κίνηση

"Ψωνίζοντας στα καταστήματα της πόλης μας, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας"

από την έντυπη έκδοση

Οι καλές καιρικές συνθήκες, σε συνδυασμό με την ατμόσφαιρα των εορταστικών ημερών που «επιτάσσει» και την ανταλλαγή δώρων, αναθέρμαναν τους τζίρους και στα τοπικά καταστήματα λιανικού εμπορίου. Όπως λέει στην εφημερίδα η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Καρπενησίου, κα Σπυριδούλα Σιαφάκα, κατά τη διάρκεια του 15νθημέρου υπήρχε ικανοποιητική ροή στα καταστήματα της πόλης, που λειτούργησαν, εξάλλου, με διευρυμένο ωράριο.

Προς τη σωστή κατεύθυνση ήταν και οι δράσεις που πραγματοποίησε ο Εμπορικός Σύλλογος, με την αρωγή του Επιμελητηρίου Ευρυτανίας. Την Τετάρτη 27/12, στην οδό Ζηνοπούλου οργανώθηκε street party και παράλληλα υλοποιήθηκε η «Λευκή Νύχτα», με τις επιχειρήσεις να μένουν ανοικτές μέχρι τα μεσάνυχτα, προσφέροντας τα προϊόντα τους σε ελκυστικές τιμές· η βραδιά περιλάμβανε, επίσης, εκπλήξεις και παιχνίδια για τα παιδιά. Ο Εμπορικός οργάνωσε, επίσης, διαγωνισμό και κλήρωσε έξι δωροεπιταγές των 50 ευρώ. Στην κλήρωση συμμετείχαν οι καταναλωτές που είχαν πραγματοποιήσει αγορές άνω των 30 ευρώ από τα τοπικά καταστήματα στη διάρκεια του Δεκεμβρίου. Η κα Σιαφάκα επαναλαμβάνει, πάντως, τη θέση ότι η βιωσιμότητα των τοπικών επιχειρήσεων απαιτεί «ροή σε καθημερινή βάση», ώστε να μπορεί να καλύψει τα λειτουργικά της έξοδα, απευθύνοντας κάλεσμα για στήριξη της τοπικής αγοράς.

Ξεκίνησαν, εξάλλου, οι χειμερινές εκπτώσεις, που θα διαρκέσουν έως τις 29 Φεβρουαρίου 2024. Οι τοπικές επιχειρήσεις είναι ενημερωμένες στο αντικείμενό τους, με ανταγωνιστικές τιμές και επάρκεια προϊόντων, τονίζουν οι έμποροι. «Οι επιχειρήσεις είναι έτοιμες να υποδεχτούν τους καταναλωτές, με χαμόγελο και επαγγελματισμό. Υπάρχει επάρκεια εμπορευμάτων και ποικιλία για να καλύψει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς πελάτες. Ψωνίζοντας στα καταστήματα της πόλης μας, ενισχύουμε την τοπική οικονομία και επενδύουμε στο μέλλον των παιδιών μας», αναφέρει ο Εμπορικός Σύλλογος Καρπενησίου.

ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ