6 Μαΐου 2024

ΜΕΝΟΥ

Στους ρυθμούς της Ευρυδίκης και του Μύρωνα Στρατή χόρεψε χθες βράδυ το Καρπενήσι – Η συναυλία στην πλατεία (ΒΙΝΤΕΟ+ΦΩΤΟ)

Το βράδυ της Τετάρτης, 2 Αυγούστου 2023, στην Πλατεία Μάρκου Μπότσαρη στο Καρπενήσι, έγινε η συναυλία με την Ευρυδίκη και τον Μύρωνα Στρατή. Ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της Περιφέρειας Στερεάς Ελλάδας «Μουσικό Καλοκαίρι 2023», σε συνδιοργάνωση με τον Δήμο Καρπενησίου και τον ΟΠΑΣΤΕ.

Ερμηνεύοντας κομμάτια σημαντικών δημιουργών (Γιώργος Θεοφάνους, Δημήτρης Κοργιαλάς κ.α.) και ταξιδεύοντας στον χρόνο σε μία αναδρομή στα 30 χρόνια καριέρας της, η Ευρυδίκη τραγούδησε στο Καρπενήσι επιτυχίες όπως “Το μόνο που θυμάμαι”, “Πιάσε με“, “Aυτό το φιλί”, “Στο ίδιο βαγόνι” κ.α. Μαζί της είχε τον Μύρωνα Στρατή, εκπρόσωπο της νέας γενιάς της ελληνικής pop-rock σκηνής, που ερμήνευσε τραγούδια όπως “Πάνω απ’ όλα”, “Μικρή μου αγάπη”, “Η σκοτεινή μου πλευρά” κ.α. Πριν την έναρξη της συναυλίας, που διήρκησε περίπου 2 ώρες, χαιρετισμό απηύθυνε ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ευρυτανίας, Άρης Τασιός.

Τα Ευρυτανικά ΝΕΑ σας μεταφέρουν εικόνα και ήχο από την πρώτη συναυλία του φετινού Αυγούστου στο Καρπενήσι:

12λεπτο βίντεο
ΤΟΠΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ
ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ
ΑΘΛΗΤΙΚΑ